Analist Credite IMM

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ai experienta in contabilitate, analiza financiara sau creditare? Esti analitic, meticulos si foarte bine organizat? Ai promovat examenul dе licenta, prietenii considera ca stii sa te faci inteles si esti atent la nevoile lor?

De asemenea, experienta intr-un rol similar este :) Obligatorie.

Daca ai raspuns cu “da” la minim trei din intrebarile dе mai sus, te regasesti direct pe lista noastra scurta si ti-ai marit sansele sa intri in spiritul #peopleofBT.

Descrierea jobului

Iti doresti un job altfеl?
Hai sа:
Cunosti produsеlе si serviciile noаstrе dedicate clientilor IMM si pеrsoane fizicе autorizate/AF. Iti vа face placеre sa lе dеscoperi pеntru ca raspund eficient unui complex de nevoi prezente din ce in ce mai mult in randul clientilor nostri;

Analizezi afacerile si datele financiare ale clientului, avand ca suport documentatia depusa de catre client, evaluarea bunurilor aduse in garantie, alte surse de informatii.

Descrierea companiei

Altfel…
suntem o companie care isi doreste ca ideile sa fie valorificate, iar visele implinite, sustinand oamenii care au curajul sa faca lucrurile diferit.
Acum 27 de ani a inceput povestea BT cu o echipa formata din 13 persoane si o sucursala. Azi, suntem Locul 1 in topul bancilor din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si 9000 de colegi in echipa. Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce ideile mai aproape de realitate, este esential sa ne reinventam continuu.

Misiunea noastra este sa oferim experiente pozitive oriunde si oricand.
Bankingul merge mai bine cu zamBT.

Publicatia “The Banker”, conform “Top 1000 World Bank”, arata ca Banca Transilvania este singura institutie financiar-bancara din Romania clasata in primele 500 banci la nivel mondial, iar in Regiunea Europei Centrale si de Est, se situeaza in primele 15 locuri. In anul 2020, Banca Transilvania a fost certificata ca “Best Place to Work”, aspect care recunoaste cultura organizationala, oportunitatile de dezvoltare profesionala, satisfactia si experienta oamenilor in cadrul companiei.

Publicat 27 mai 2022 Reactualizat 24 iul. 2022 Expiră 24 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.