Publicat 12 Iul 2007 | Reactualizat 10 Aug 2007 | Expiră 12 Aug 2007

ANALIST COSTURI UTILAJE/ECHIPAMENTE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare tehnice;
- Experienta in analiza costuri si planificare bugete;
- Bune cunostinte de limba engleza.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- Contribuie la dezvoltarea studiului de fezabilitate a costurilor estimate pentru toate activitatile de baza ale proiectului de Modernizare Sonde;
- Determina nivelurile de bugetare ale proiectului prin analiza riscurilor de cost; recomanda controlul proiectului, a bugetului si a situatiilor neprevazute;
- Este responsabil pentru activitatile post-contractare (verificarea facturilor; procesarea alocarilor de costuri, a platilor; evaluarea ordinelor de schimb).

Se ofera:

- Pachet salarial atractiv;
- Oportunitate de dezvoltare a carierei intr-o companie multinationala.

Clientul nostru este o companie reprezentand cel mai mare producator de produse petroliere din Europa Centrala si de Est.

Descrierea companiei

Trenkwalder-Sobis este o companie austriaca specializata in servicii de consultanta in domeniile RESURSE UMANE SI CERCETARI DE PIATA. Echipa noastra de consultanti furnizeaza solutii complexe si personalizate la provocarile pe care le implica RECRUTAREA SI SELECTIA PERSONALULUI-INSTRUIREA ANGAJATILOR-DEZVOLTAREA ORGANIZATIEI. Va asteptam la sediile noastre din Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Arad, Brasov, Baia Mare, Oradea, Pitesti si Constanta.

Expirat
ANALIST COSTURI UTILAJE/ECHIPAMENTE  -  SC TRENKWALDER SOBIS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close