Analist Contabilitate Furnizori

EMERSON - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Studii finalizate în domeniul economic
• Experiență anterioară de 1-2 ani în contabilitate într-o companie multinațională
• Fluent în engleză (scris și vorbit). Pentru rolurile deschise cu alte limbi de circulatie internationala cautam vorbitori de: Franceza, Maghiara, Germana, Italiana, Spaniola.
• experiență PC (Microsoft Office); Experiența de lucru cu un sistem ERP ar fi un avantaj

Competente:
• Comunicare eficienta
• Colaborare
•Orientare spre acțiune

Descrierea jobului

Descriere:
Analistul este responsabil cu efectuarea de activități specifice contabilitatii furnizori pentru locațiile europene Emerson, urmând Politicile și Procedurile Contabile Standardizate.

Responsabilități:
• Inregistreaza/proceseaza facturile furnizori primite (cu comanda si fara comanda); verifica/valideaza deconturile pentru cheltuieli angajati
• Identifică disputele legate de facturi (discrepante cantitate/ prețuri/receptie marfuri etc.) și este responsabil de monitorizarea statusului acestora pana la soluționarea cu departamentele relevante
• Pregătește / trimite extrasele de cont furnizori atunci când este necesar și rezolvă eventuale neconcordanțe aparute
• Pregateste documentația justificativă solicitata pentru auditurile interne / externe
• Oferă suport în activitati de închidere de lună

Descrierea companiei

Imaginați-vă că sunteți înconjurați de inovatori inteligenți, motivați și pasionați, care lucrează cu toții în același scop - pentru a crea soluții revoluționare care să lase lumea noastră într-un loc mai bun decât am găsit-o.

Emerson este o companie globală de tehnologie și inginerie care oferă soluții inovatoare pentru clienții de pe piețele industriale, comerciale și rezidențiale. Afacerea noastră de soluții de automatizare Emerson ajută producătorii de procese, hibrizi și discreți să maximizeze producția, să protejeze personalul și mediul în timp ce își optimizează energia și costurile de operare. Activitatea noastră de soluții comerciale și rezidențiale Emerson ajută la asigurarea confortului și sănătății umane, la protejarea calității și siguranței alimentelor, la avansarea eficienței energetice și la crearea unei infrastructuri durabile.

Parte a concernului american, Emerson Cluj-Napoca a intrat pe piața românească în anul 2006, an în care a început construcția primei fabrici în Parcul Industrial Tetarom II, un campus industrial întins pe o suprafață de 12 hectare. De asemena, în acest spațiu industrial, se află și un centru de cercetare, REDEC – Romanian Emerson Development Engineering Center – centru ce va constitui baza viitoarelor proiecte.

Un mediu dinamic este ceea ce veți descoperi la Emerson, o companie Fortune 500 cu 14,5 miliarde de dolari în vânzări și 155 de locații de producție în întreaga lume. Oamenii Emerson sunt cel mai mare atuu al companiei.

Echipa talentată a companiei se întinde pe întreg globul și împărtășește aceiași pasiune pentru progres și excelență.

Împreună, schimbăm lumea și avem toate resursele pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale.

Indiferent dacă sunteți un profesionist consacrat care caută o schimbare de carieră, un student care studiază opțiuni sau ați primit recent diploma de MBA, veți găsi o varietate de oportunități la Emerson.

Alătură-te echipei noastre și începe-ți călătoria astăzi.

Vizitați-ne la: www.emerson.com

Publicat 12 oct. 2021 Reactualizat 11 nov. 2021 Expiră 11 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos