Analist Chimist

Biofarm S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Analist Chimist
LABORATOR ANALIZE FIZICO-CHIMICE - DEPARTAMENT CONTROLUL CALITATII
 • Experienta - mimim 2 ani in activitate de laborator in industria farmaceutica, in care sa fie utilizat echipamente analitice de tip HPLC, GC, spectrofotometru UV-VIS, IR
 • Studii superioare finalizate - licentiat in chimie, biochimie, inginerie chimica
 • Cunostinte solide de Chimie analitica calitativa, cantitativa si analiza instrumentala
 • Cunostinte operare PC nivel mediu: Word, Excel
 • Cunoaste si respecta Regulile de Buna Practica de Fabricatie;
 • Cunostinte privind utilizarea echipamentelor analitice HPLC, GC, spectrofotometru UV-VIS, IR, etc.

Descrierea jobului

 • Utilizarea echipamentelor analitice: HPLC, GC, spectrofotometru UV-VIS, IR, etc.;
 • Elaborarea documentelor specifice controlului de calitate (rapoarte de testare pentru produse din fabricatia curenta/ materii prime/ materiale de ambalare; instructiuni de utilizare a echipamentelor analitice; proceduri standard de operare)
 • Efectueaza analize pentru produse finite/intermediare/vrac, materii prime si materiale de ambalare;
 • Efectueaza analizele necesare transferurilor de metode analitice si studiilor de stabilitate;
 • Inregistreaza rezultatele activitatilor efectuate in formularele specifice;

Descrierea companiei

Povestea Biofarm® a inceput in anul 1921 si a devenit astazi unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Romania, cel mai important producator roman de capsule gelatinoase moi si unul dintre cei mai mari fabricanti de comprimate si drajeuri din Romania.

Misiunea noastra este de a face bine oamenilor din jurul nostru si de a face ca produsele Biofarm® sa fie prima alegere in randul celor care isi doresc o stare de bine si sunt preocupati de sanatatea lor. Pentru a ne indeplini aceasta misiune, lucram zilnic pentru oameni, pastram performanta si inovatia la cel mai inalt nivel si ne perfectionam continuu.

Cei 100 de ani de viata Biofarm®, ne-au invatat sa fim responsabili, performanti, inovativi si cu grija pentru oameni. Asa am ajuns unul dintre primii 10 producatori de medicamente de pe piata romaneasca extrem de competitiva. Lucram ora de ora pentru oameni si pentru sanatatea lor, ne certificam si ne recertificam periodic la cel mai inalt standard international toate sistemele, liniile de productie si orice alt aspect care tine de calitatea produselor Biofarm®, pentru a ne pastra pozitia pe piata si pentru a progresa.

Portofoliul Biofarm® numara peste 200 de produse care acopera peste 60 de zone terapeutice. Dintre cele mai cunoscute branduri Biofarm® care au scris istorie si care dupa atatia ani de la aparitie sunt si acum extrem de apreciate amintim: 1928* – Carmol® 1959 – Triferment® 1959 – Anghirol® 1964 – Cavit® 1965 – Colebil® Dar nu ne oprim aici! Continuam sa ne extindem gama de produse cu unele noi, moderne , care sa corespunda celor mai actualizate nevoi ale pacientilor si specialistilor.

Echipa Biofarm® este o echipa unita si puternica, care lucreaza impreuna ca un mecanism impecabil, pentru un singur scop: de a oferi consumatorilor tot ce au nevoie pentru a-si pastra sanatatea optima.

Pentru mai multe detalii referitoare la posturile disponibile puteti sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: jobs@biofarm.ro sau la telefon: 021/ 301.06.41.

Publicat 21 Mart. 2022 Reactualizat 20 Apr. 2022 Expiră 20 Mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.