Publicat 28 Oct 2008 | Reactualizat 26 Nov 2008 | Expiră 28 Nov 2008

analist ajutor programator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent liceu de informatică / student la facultate de specialitate pasionat de tehnologie, dornic sa sa alature unei echipe tinere de specialisti IT
Cunostinte legate de
Retele de calculatoare (Tehnologii Ethernet - Fast Ethernet, Gigabit Ethernet -, Ethernet Switching, Internetwork routing (IP), Servicii de retea de bază: DNS, DHCP, WINS
Arhitectura PC
Sisteme de operare (Microsoft Windows (2000, XP), Novell NetWare)
Utilizarea suitelor de programe Office

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Troubleshooting, desktop support tehnician nivel basic
Beneficii:
ASE dispune de un sistem informatic performant, de o retea puternica de calculatoare. Mai mult decat atat, acest post ofera oportunitati deosebite de invatare prin accesul la informatie si prin colaborarea cu specialistii de la Departamentul Retele. Toate acestea constituie un start de succes, o rampa de lansare pentru un tanar pasionat.

Descrierea companiei

In continua evolutie in vederea unei convergente la nivel european, Academia de Studii Economice din Bucureşti reprezinta o instutie de prestigiu in domeniul formarii şi cercetarii economice universitare din Romania.

Expirat
analist ajutor programator  -  Academia de Studii Economice din Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close