Publicat 05 Ian 2014 | Expiră 06 Feb 2014

Ambasador Panda

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrei să fii Ambasador Panda? Vrei să lucrezi pentru una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care luptă pentru conservarea naturii? Îţi oferim oportunitatea să faci parte dintr-o echipă tânără şi motivată de Ambasadori Panda, să înveți, să îţi dezvolţi şi să îţi perfecţionezi abilităţile de comunicare, relaţionare şi să câştigi un salariu motivant, în funcţie de calitatea muncii pe care o vei depune.

Vrei să înveţi tehnici de vânzări, persuasiune şi negociere? Îţi doreşti să poţi aborda şi discuta uşor cu orice tip de persoană, să îţi poţi susţine cu uşurinţă punctul de vedere? Iubeşti natura, ai spirit de echipă şi îţi doreşti să te perfecţionezi şi să înveţi permanent ?

Ești la început de carieră? Crezi că oportunitățile există nu doar între patru pereți ai unui birou? Vrei să ai un program flexibil și un loc de muncă unde să contribui la crearea unui viitor mai bun pentru oameni și natură?

Dacă ai răspuns „ da” la întrebările de mai sus, înseamnă că ești persoana potrivită pentru a deveni Ambasador Panda!

Vrei să schimbi lumea? Noi îți oferim oportunitatea să o faci!

Descrierea jobului

Te pregătim permanent, te susținem, te ajutăm să îți îndeplinești obiectivele și îți oferim posibilitatea să te dezvolți. Nu este nevoie să ai experiență de muncă, dar trebuie să fii o persoană motivată, comunicativă, serioasă și cu dorința de a contribui la protejarea naturii din România.

Proiectul presupune activitate stradală, derulată în București, în diferite locații cu trafic pietonal intens (Unirii, Aviatorilor, Romană etc.).

Descrierea companiei

Fondată în 1961, WWF este cea mai mare organizaţie internaţională independentă care derulează proiecte pentru conservarea naturii.

WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în întreaga lume şi o reţea activă în peste 100 de ţări.

Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura, prin:
• conservarea diversităţii biologice la nivel mondial;
• utilizarea raţională a resurselor naturale regenerabile;
• reducerea poluării şi a consumului iraţional.

Expirat
Ambasador Panda  -  Asociatia WWF Programul Dunare Carpati Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close