Ambalator/ Lucrator de week-end

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti student sau deja angajat si ai vrea sa castigi bani in plus? Avem roluri part-time (se lucreaza doar sambata si duminica, 8 ore/zi, in 3 schimburi). Nu este necesara experienta anterioara.

Descrierea jobului

  • Sorteaza produsele in vederea finalizarii ambalarii;
  • Cantareste produsele in vederea ambalarii;
  • Seteaza etichetarea corecta pentru fiecare tip de produs;
  • Eticheteaza corect fiecare tip de produs;
  • Ambaleaza produsul finit;

Descrierea companiei

Lantmännen Unibake este un lider global in produse de panificatie ce face parte din grupul Lantmännen. Deservim zi de zi consumatori de pe tot globul, obiectivul nostru fiind sa facem din paine si produsele de patiserie o afacere profitabila pentru clientii nostri, prin produse gustoase, inovative si de inalta calitate, bazate pe sustenabilitate si standarde excelente de siguranta alimentara. Cu sediul central in Copenhaga, Danemarca, Lantmännen Unibake opereaza brutarii moderne in toata lumea si are vanzari in peste 60 de tari. Portofoliul nostru cuprinde o gama bine definita de branduri precum Schulstad Bakery Solutions, Schulstad, Bonjour, Vaasan, Pastridor si Hatting. Lantmännen Unibake are o cifra de afaceri de 1,1 miliarde EUR si peste 6.000 de angajati, in peste 20 de tari.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne vizitati- site-ul www.lantmannenunibake.ro

Publicat 2 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.