Ambalator cadouri Bucuresti, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara

Kitchen Shop - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu 1200 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

De mai bine de 10 ani KITCHEN SHOP este furnizorul care hraneste pasionatii de gatit, oferindu-le o gama larga de produse moderne: aparate, ustensile si gadgeturi de bucatarie ce te inspira sa transformi o simpla experienta in bucatarie, in arta culinara.
Suntem o echipa tanara, dinamica, si pasionata, care doreste sa impartaseasca cu tine experiente intr-un mediu placut de munca.
- Iti place sa comunici cu oamenii, sa le oferi indrumari si sfaturi
- Esti intuitiv, si poti intelege ce nevoi au persoanele din jurul tau
- Ai spirit de echipa, esti proactiv, si cauti un colectiv antrenant
- Esti amabil fata de client si colegi
- Iti plac sarbatorile, si te-ai distrat mereu impachetand cadourile pentru cei dragi
Atunci te vrem in echipa noastra

Descrierea jobului

Ce trebuie sa faci?
In aceasta minunata perioada a sarbatorilor clientii isi doresc sa suprinda apropiatii si familia cu cadouri deosebite, tu ii vei ajuta sa prezinte aceste cadouri intr-un mod festiv, inventiv.
Ceea ce trebuie sa faci este sa dai frau liber imaginatiei si sa le ambalezi cumparaturile in moduri ingenioase.

Iti oferim
Salariu atractiv / 1200 lei pentru 110 ore
Mediu placut de munca, echipa tanara, energetica si profesionala

Descrierea companiei

KitchenShop, magazinul pasionatilor de gatit, este cel mai mare retailer autohton specializat in cooking care a aparut dintr-o reala pasiune pentru gatit si din dorinta de a oferi cele mai moderne si interesante aparate, ustensile si gadgeturi de bucatarie.

Compania detine o retea nationala de 17 magazine situate in marile malluri din cele mai importante 10 de orașe ale tarii, un magazin online www.pentrugatit.ro cu peste 7000 de produse listate si o echipa de peste 160 de profesionisti.

Compania se afla in continua crestere si dezvoltare, datorita investitiilor in magazine noi sau in reamenajari de spatii, in extinderea si dezvoltarea echipei, in optimizarea mixului de produse si diversificarea ofertei de servicii.

De aproximativ 10 ani pe piata din Romania, Kitchen Shop este universul tuturor bucatarilor, amatori si profesionisti, si locul in care Calitatea si Eleganta se regasesc in fiecare produs pentru gatit, din respect pentru Arta Culinara si pentru clientii nostriAPLICĂ
Publicat 9 nov. 2021 Expiră 9 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.