Publicat 21 Feb 2020 | Expiră 23 Mar 2020

Alpinisti Constructii Antene in Telecomunicatii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Alpinisti in telecomunicatii care sa fi facut munca de teren la intaltime si care au colaborat cu marile companii pentru amplasare de antene de telefonie mobile. Exclusiv pentru cei cu peste 3 ani de experienta!

Descrierea jobului

JAWS Resources angajeaza Tehnicieni Telecomunicatii pentruUK, cu minim 3-4 ani de experienta intr-o pozitie similara pentru instalari de echipamente de telecomunicatii: mai exact antene GSM si lucru la inaltime. Se ofera cazare in Londra, transport, echipament. Echipele vor primi un training specializat contra cost pentru inceput. Plata 155-175 GB/zi. Limba engleza este preferabila.
POZITIA ESTE DEDICATA EXCLUSIV CELOR CU EXPERIENTA!!!

Descrierea companiei

JAWS Resources LTD conduce echipe in telecom de peste 5 ani cu colaboratori din mai multe tari din Europa. Partenerii la momentul actual sunt cele mai mari companii de telecomunicatii din UK. Un contractor de incredere care are ca principiu colaborarea in care toate partile castiga.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Alpinisti Constructii Antene in Telecomunicatii  -  JAWS Resources LTD

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close