Publicat 19 Iul 2016 | Expiră 20 Aug 2016

Alege-ti viitorul, te trimitem în Australia !

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Trăiește experiența unică de a trăi în Australia. Aplică GRATUIT prin Bridge Blue Romania muncește, studiaza și distrează-te într-un mediu multicultural.

Consiliere GRATUITĂ
Înscriere GRATUITĂ
Aplicare Viză GRATUITĂ

De ce Australia ?

• Fă ceea ce îți place - În Australia ai multiple oportunități de angajare în toate domeniile.
• Bucură-te de tot ceea ce oferă viața - Australia este a 4-a cea mai fericită țară din lume.
• Bucură-te de vară tot timpul anului - În Australia vremea este caldă și însorită tot timpul anului.
• Interactionează cu oameni din peste 200 de culturi - Australia este una din țările cele mai diversificate cultural.
• Simte-te ca în vacanță - În Australia ai multiple locuri de vizitat, unice în lume.

Tot ce trebuie să faci pentru a ajunge în Australia este să te înscri la un curs educațional, aceste cursuri pot fi de limba engleză, cursuri vocaționale, universitare sau postuniversitare.

Ai toată susținerea din partea Bridge Blue !
Îți oferim toate informațiile necesare pentru a te putea bucura de cea mai bună experientă. Nu trebuie să îți bați capul cu înscrieri sau aplicări la viză, noi ne ocupăm de toate acestea gratuit. Echipa noastră din Australia este acolo pentru a te susține pe toată perioada sederii.

Îndrăznește să îți schimbi viața ! Trimite-ne CV-ul tau iar noi te vom contacta pentru mai multe informatii.

Descrierea companiei

Bridge Blue se află printre primele agenții internaționale de recrutare studenți dobandind de-a lungul anilor o reputație solidă, recunoscută global. Avem 21 de sedii în 19 țări, biroul nostru central fiind în Sydney. Echipa noastră globală specializată în industria educației, cu experiență de peste 11 ani în domeniu, consiliază cu succes studenți din peste 60 de țări. Agenția noastră se implică activ în promoții internaționale strategice pentru a oferi cele mai competitive oferte clienților noștri. În România suntem singura agenție recunoascută de instituțiile de învățământ din Australia.

-------------  Alege-ți viitorul, noi te îndrumăm ----------------

Misiunea noastră este cât se poate de simplă: ajutăm elevi și studenți  să aibă acces la educație de înaltă calitate, oferindu-le sprijin pe tot parcursusl procesului de aplicare și studiu. 

Reprezentăm peste 200 de instituții de învățământ din Australia care oferă multiple opțiuni de studiu adaptate nevoilor studenților indiferent de domeniul de studiu.

Dacă îți dorești să trăiești experiența unică de a studia în Australia, aplică gratuit prin Bridge Blue România, iar noi te trimitem să studiezi și sa te distrezi înr-un mediu multicultural. 

Expirat
Alege-ti viitorul, te trimitem în Australia !  -  Bridge Blue Consultancy

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close