Publicat 07 Mai 2019 | Expiră 07 Iun 2019

Ajutor Cofetar / Decorator Cofetarie de Lux Săftica

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne mărim Echipa! Este loc atât pentru cofetari și decoratori experimentați cât și pentru cei care nu a încă experiență, dar vor să învețe arta dulce la cel mai înalt nivel. Important este să își dorească să mențină calitatea produselor la cele mai înalte standarde de gust și estetice.

Descrierea jobului

Descriere Job
Pentru Cofetari: realizarea produselor conform rețetelor, respectând gramajele și pașii stabiliți.
Pentru Decoratori: Realizarea culorilor și formelor diverselor decoruri, precum și montarea acestora.
Oferim salariu motivant, pe care îl vom negocia după o probă de lucru.
Te așteptăm la noi, la Săftica!
Pe curând!

Descrierea companiei

​TortDesign.ro este un nume bine cunoscut pe piața dulciurilor de lux din România. Avem clienți care știu să aprecieze calitatea produselor și a servicilor. Și ne apreciază pe noi pentru că știm să menținem pentru fiecare comandă cele mai înalte standarde, și pentru că livrăm la timp!

Tort Design este o echipă dornică să îndulcească și să înfrumusețeze viața pentru cât mai mulți oameni. Având acest obiectiv, și echipa este formată din oameni frumoși. Ne place ceea ce facem și te învățăm și pe tine cu mult drag! Te-ai uitat la noi pe site (www.tortdesign.ro), pe instagram (@tortdesign) sau pe Facebook (tortdesign.ro)?. Dacă vrei să creezi cu mâinile tale astfel de minunății, te așteptăm în echipa noastră!

Expirat
Ajutor Cofetar / Decorator Cofetarie de Lux Săftica  -  Bon Humor Cafe SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close