Ajutor Bucatar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce cautam?
  • Persoane interesate sa isi exploreze aptitudinile creative in bucatarie, alaturi de o echipa pasionata de gust.
  • Experienta nu este necesara. In schimb, trebuie să fii curios si determinat sa inveti si sa cresti intr-un mediu dinamic.
  • Apartenenta la echipa. Lucram creativ in echipa, functionam ca un mecanism simplu, cu oameni diferiti, dar cu dorinte si obiective comune.

Descrierea jobului

Cum te vei dezvolta?
  • Vei deveni un explorator al gustului care vrea sa se dezvolte alaturi de o echipa energica.
  • Totul incepe step by step: cunosti echipa, apoi te familiarizezi cu bucataria, oaspetii si cafeaua de specialitate prin training-uri si degustari. Aventura incepe cand decizi ca esti pregatit si vrei mai mult.
Obiectivul nostru - retete bune de insotit cafeaua. Vom pregati impreuna compozitii care rotunjesc gustul acesteia – texturi cremoase, elegante, care permit ca dulceata, aciditatea si textura siropoasa a unei cafele sa completeze desertul.

Descrierea companiei

Echipa noastra

Completam pauzele de cafea cu deserturi confortabile si creative, preparate cu grija si curiozitate.

Suntem oameni antrenati in domeniul cafelei de specialitate, parte din echipa Origo, cuceriti de tot ce inseamna gust si determinati sa ii exploram potentialul atat in bucatarie, cat si la espressor.

Pentru ca la baza a tot ceea ce facem sta pasiunea, ne caracterizeaza voia buna. Iar pentru mentinerea acesteia, ne intereseaza: educatia continua si promovarea curiozitatii si a pasiunii prietenilor care ne trec pragul.

Publicat 23 nov. 2021 Reactualizat 21 dec. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.