Ajutor Bucatar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 500 - 600 EUR
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- atentie la detalii;
- rezistenta la stres;
- munca in echipa.

Descrierea jobului

- eticheteaza produsele;
- pregateste comenzile individuale pentru livrare si le preda soferului livrator;
- respecta normele de depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare;
- debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
- prelucrări preliminare gătitului - sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte;
- indeplinirea şi altor sarcini curente atribuite de către superiorul direct, in concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii.

Beneficii
- pachet salarial atractiv;
- desfasurarea activitatii intr-o echipa profesionista;
- contract de munca pe o perioada nedeterminata;
- program - Luni-Vineri 11:00 - 20:00

Descrierea companiei

Despre Yellow. Menu Yellow este un serviciu revolutionar care iti ofera posibilitatea sa comanzi meniuri de calitate chiar la tine acasa sau la birou. Alegi ce vrei sa mananci din meniul nostru, direct de pe website sau din aplicatii, si in maxim 30 de minute vei putea sa savurezi preparatele atent pregatite de chefii nostri. Yellow este un concept care revolutioneaza modul in care ai privit pana acum serviiciile de food delivery. Yellow ofera preparate de 5* la tine acasa sau la birou in conditii de inalta calitate din punct de vedere al ingredientelor, livrarii cat si a experientei unice. Pentru ca mancarea sa fie intotdeauna proaspata si livrata in cel mai scurt timp, pregatim zilnic un numar limitat de preparate culinare. Nu ai reusit sa comanzi azi? Viziteaza-ne in fiecare seara si comanda preparatele pe care vrei sa le servesti in ziua urmatoare, alegand intervalul in care sa iti livram mancarea. Chef-ii nostri pregatesc zilnic meniuri sanatoase si apetisante. In fiecare zi te surprindem cu alte preparate culinare menite sa iti ofere o experienta de neuitat. Pentru a se asigura ca totul este perfect, bucatarii utilizeaza cele mai noi tehnici de lucru si se straduiesc sa iti ofere arome diferite in fiecare zi.

Publicat 23 iun. 2021 Expiră 23 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos