Publicat 10 Oct 2019 | Reactualizat 07 Nov 2019 | Expiră 10 Nov 2019

AGENTI TRANSPORT VALORI / SOFERI AUTOBLINDATA

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

G4S Cash Solutions, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume – cauta persoane integre, responsabile si dinamice pentru pozitiile de SOFER AUTOBLINDATA si AGENT TRANSPORT VALORI.

Cerinte post:
• studii medii
• disponibilitate de lucru in ture, deplasari frecvente;

SOFER: permis de conducere categ. B+C, preferabil cu atestat de transport marfa si experienta profesionala minim 3 ani; Cazier auto curat.

AGENT: atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie.

Descrierea jobului

Resposabilitati:

SOFER:
• conducerea autoblindatei cu care efectueaza transportul de valori, cu respectarea legislatiei in vigoare si a procedurilor interne

AGENT:
• transportarea fizica a sacilor cu valori de la/la autoblindata, alimentarea ATM-urilor, asigurarea securitatii autovehiculului si a continutului transportului;
• supravegherea si apararea zonei de incarcare-descarcare.

Beneficii:

- tichete de masa in valoare neta de 300 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna;
- spor fidelitate dupa 3 luni de munca;
- spor de noapte: 25%; spor de week-end: 8%;
- posibilitate ore suplimentare - spor 100%

- 22 zile concediu de odihna platit/an;
- contract de munca pe perioada NEDETERMINATA, plata salariului la timp, siguranta locului de munca;
- tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata;
- training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru;
- posibilitate de promovare in cadrul echipei;
- posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare.

Descrierea companiei

G4S Cash Solutions este parte a G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume. Specializați în furnizarea de servicii și soluții de securitate, G4S au prezenta operationala in peste 90 de tari si au peste 540.000 de angajati.

G4S Cash Solutions, companie specializata in furnizarea serviciilor de transport valori, administrare a numerarului, alimentare si intretinere de nivel I ATM-uri (bancomate), este prezenta in Romania din anul 2002, avand o structura teritoriala de 8 Centre de Procesare si 22 Puncte de Lucru, in care lucreaza aproximativ 3000 de angajati.

Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum cele mai renumite institutii din domeniul bancar, retail s.a.

Expirat
AGENTI TRANSPORT VALORI / SOFERI AUTOBLINDATA  -  S.C. G4S Cash Solutions S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close