Publicat 09 Ian 2017 | Reactualizat 09 Feb 2017 | Expiră 10 Feb 2017

Agenti inchirieri/ vanzari imobiliare venituri de la 2000 Ron

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca citesti acum aceste randuri, cu siguranta esti in cautarea unui job, sau poate actualul tau job nu te mai satisface din diferite motive, asa ca... ar trebui sa stii cateva lucruri despre ceea ce facem noi, si ce ar trebui sa faci tu, in cazul in care ne vei deveni coleg ;) !

In primul rand, avem nevoie de un coleg, sau mai multi :), nu pentru a ne reintregi echipa, ci pentru a ne largi orizonturile!

Deci, trebuie sa ne ajuti sa ne facem clientii fericiti! Asta e tot!
Cum faci asta? Daca esti curios, te asteptam la un interviu pentru a afla mai multe despre noi, pentru ca noi suntem curiosi sa aflam mai multe despre tine!
*Avem nevoie de o persoana descurcareata care sa faca fata unui mediu divers, care sa invete repede, o persoana isteata si capabila sa se adapteze repede intr-un mediu nou!
Am folosit termenii "mediu" si "divers" pentru ca echipa noastra tanara e formata din aproximativ 35 persoane, caractere distincte, dar cu aceleasi teluri: ambitia si dorinta de a creste , atat la nivel de echipa, cat si la nivel individual!
Colegii mei, care pot fi si ai tai ;), sunt persoane sociabile, disponibile si capabile de a aborda persoane necunoscute cu scopul de a le rezolva nevoile.!

Descrierea jobului

Cu ce ne ocupam? E simplu: ne ajutam clientii sa-si gaseasca locuinta potrivita, sau biroul/spatiul potrivit necesitatilor lor! Pe scurt, intermediem tranzactiii imobiliare, fie ca e vorba de inchirierea sau de vanzarea/cumpararea unei proprietati, avand la dispozitie toata logistica necesara reusitei! ;)


Ce-ti putem oferi noi?

*contract de munca si pachete salariale diferite, incepand cu 2000 ron, in functie de performantele fiecaruia;
*stabilitate;
*mediu de lucru prietenos, competitiv ;);
*doua birouri, situate in locatii accesibile: Piata Muncii(la 1 minut de Metrou, interviurile se tin doar la aceasta locatie) si Lujerului(la 5 minute de Metrou);
*si multe alte beneficii...noi te asteptam la un interviu pentru a le descoperi si tu, si pentru a afla mai multe despre lucrurile pe care le putem realiza impreuna!

Aplica acum pentru acest job si noi te vom contacta sa stabilim un interviu! ;)

Nu uita ca totul incepe cu tine! Tu dai exemplu celorlalti!

Descrierea companiei

Catalog Rezidential este agentia imobiliara activa pe segmentul vanzarilor si inchirierilor de locuinte noi si vechi din Bucuresti, specialiazata in:

-studii de piata pe segmentul rezidential;
-campanii de marketing si promovare pentru dezvoltatori imobiliari;
-promovarea si vanzarea proiectelor rezidentiale in forma exclusiva si nu numai;
-vanzarea si inchirierea unitatilor locative din imobile vechi.

Catalog Rezidential detine si dezvolta sisteme proprii de promovare a proprietatilor imobiliare.

Expirat
Agenti inchirieri/ vanzari imobiliare venituri de la 2000 Ron  -  Catalog Rezidential SRL