Publicat 03 Ian 2019 | Expiră 03 Feb 2019

AGENTI IMOBILIARI

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana optimista si dinamica, care sa aiba o fire comunicativa, spirit de echipa, studii medii sau superioare, abilitati de vanzare, spirit de negociere, dorinta de a invata si avansa din punct de vedere profesional si financiar.

Descrierea jobului

Intermedierea relatiei dintre vanzator si cumparator sau intre proprietar si chirias. Crearea unei baze de date de vanzatori. Identificarea persoanelor care doresc sa faca achizitii imobiliare. Promovarea ofertelor pentru potentialii clienti. Consilierea clientilor si oferirea de ajutor la intocmirea dosarului de finantare.
Se ofera birou individual, laptop, masina, telefon mobil, decontare mijloace de transport, contract de munca, comision substantial din realizari, in zona ultracentrala, sediul in Dristor.

Descrierea companiei

LIDERI IN SERIOZITATE

Expirat
AGENTI IMOBILIARI  -  EXPRESS HOMESS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close