Agenti de vanzari call center extraordinari

Getusa - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă te-ai săturat să auzi în jurul tău doar discuții și văicareli despre contextul economic și geopolitic global te așteptăm la noi. Tinem cont de tot ce se întâmplă în jurul nostru, nu ne plângem ci schimbăm și adaptăm. Suntem cu ochii pe obiectivele noastre. Vrem să generăm rezultate care să ne conducă la ele.

Noi, cei din companie, avem atât obiective comune, unul din ele ar fi că ne dorim să fim cei mai buni in ceea ce facem, cât si obiective individuale pe termen lung sau scurt. Găsești de toate. De la o vacanță in Seychelles sau o vilă cu Ferrari in curte … pana la vile pe malul mării. Dacă și tu vrei yacht cu heliport … te vrem! 😊

Și, dacă anunțul nu e pentru tine, te rog să dai un #SHARE! E o oportunitate faină care ar putea să fie potrivită pentru unul dintre prietenii tăi. Trimite-i linkul și îți vom fi recunoscători și noi și el. 😊


Așadar:
 • Ti-ai vândut sandvișurile în liceu?
 • Ai cerut bani mamei să speli vasele?
 • L-ai pus pe tatăl tău să plătească pentru că ai dus gunoiul?
Dacă da, te mai vrem încă o dată!

Suntem o echipă de tineri agenți de vânzări în cadrul unei companii de comerț (echipamente IT și consumabile aferente acestora) B2B și B2G, și nu mai facem față singuri. Lumea mai spune și că noi facem servicii de call center însa nouă ne place să fim numiți agenți de vânzări!

Ne desfășurăm activitatea într-o atmosferă familială, muncim cu drag și înfruntăm toate provocările împreună. Nu ne lipsesc zâmbetele iar cafeaua bună de pe birou este gratis 😉.


Iți prezint 3 testimoniale de la un actual angajat, un fost angajat respectiv de la un client Getusa.

De 7 ani de zile Getusa pentru mine este mai mult decât un loc de muncă. Este locul în care am învățat să am încredere în mine și am simțit pe pielea mea cât este de important să ți se acorde încredere. În fiecare zi întâlnesti oameni noi, situații noi și asta te face să fii în permanență activ și să îți dorești din ce în ce mai mult să te implici. Getusa mă susține să mă dezvolt atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Acum, Getusa pentru mine inseamnă ACASĂ.” – M.A.

Compania Getusa, pentru mine, a fost un loc în care profesionalismul, responsabilitatea, munca, prietenia și dezvoltarea personală sunt la ele acasă. Totodată, supervizarea și suportul de care am beneficiat in primele luni de activitate au fost neconditionate. Pentru mine, timp de 2 ani, a fost job-ul perfect in acea perioadă a carierei mele in care m-am dezvoltat atât profesional cât și personal.” – G.M.

Getusa este un partener de încredere, raspunzând fiecarei solicitări cu promptitudine și profesionalism. Varietatea produselor, suportul tehnic și rapiditatea în preluarea comenzilor și livrarea produselor, fac ca Getusa să fie un furnizor de încredere pentru orice tip de afacere.” –A.S.

Descrierea jobului

Ești potrivit dacă ai urmatoarele calitați:
 • Ești tânăr/ă și activ/ă
 • Ai putere de convingere
 • Ai aptitudini de argumentare și negociere
 • Ești ambițios, responsabil și dornic de autoperfectionare
 • Ești perseverent/ă
 • Ai o atitudine pozitivă
 • Ai abilități de organizare, planificare și îți place să vinzi prin telefon și email
 • Ești disciplinat/ă și punctual/ă
 • Pui accent pe dezvoltarea profesională
 • Iți plac provocările
 • Ai capacitate de focusare
Experiența pe un post similar ar fi un mare avantaj

Ce ai de făcut pe acest post?
 • Identifici cele mai bune oportunitați din piață și creezi soluții pentru clienți
 • Vei fi responsabil pentru atingerea obiectivelor de vânzări și încasări
 • Analizezi tendințele pieței și faci propuneri conducerii companiei pentru dezvoltarea afacerii
 • Prospectezi piața și monitorizezi concurența
 • Contribui activ la creșterea portofoliului de clienți activi și produse ale companiei
 • Contribui activ la promovarea unei imagini pozitive a companiei in piață

Descrierea companiei

Ce primești în schimb?
 1. Venit lunar motivant care depinte de capacitatile tale personale ca agent de vânzări, implicare și dorința de a câștiga mai mult (salariu fix + comision. Comisionul poate fi între 50 – 20.000 euro, depinde de tine)
 2. Traininguri periodice în vânzări în cadrul companiei.
 3. Ambianța placută cu colegi tineri, glumeți și petrecareți
 4. Posibilitate reală de avansare in carieră
 5. Programul de lucru: de luni până vineri de la 8.00 până la orele 16.30 cu pauză de prânz între 12.30 până la orele 13.00

Pentru a aplica, trimite C.V.-ul tău la adresa de e-mail: iulia@getusa.eu sau, dacă îți este mai ușor, sună la 0745 266234. Sau, daca ești mai îndrăzneț vino să ne cunoști personal pe Bd. Take Ionescu nr. 71, ap. 10.

Și, nu uita! Dacă anunțul nu e pentru tine, te rog să dai un #SHARE! E o oportunitate faină care ar putea să fie potrivită pentru unul dintre prietenii tăi. Trimite-i linkul și îți vom fi recunoscători și noi și el. 😊
Publicat 13 mai 2022 Reactualizat 27 mai 2022 Expiră 12 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.