Publicat 17 Oct 2008 | Reactualizat 15 Nov 2008 | Expiră 17 Nov 2008

AGENTI COMERCIALI SI SECRETARA CUNOSCATOARE LIMBA TURCA (VA RUGAM SA NE CONTACTATI DIRECT FARA A MAI APLICA PE SITE)

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

SERIOZITATE, INITIATIVA, ASUMAREA RESPONSABILITATILOR PROFESIONALE. VA RUGAM SA NE CONTACTATI DIRECT FARA A MAI APLICA PE SITE LA TEL. 0731.344.211; CV FAX: 021.320.62.54 SAU E-mail: aysanraftro@hotmail.com

Descrierea jobului

ANGAJAM AGENTI COMERCIALI CU SALARIU FIX PLUS COMISION SI SECRETARA CUNOSCATOARE LIMBA TURCA. VA RUGAM SA NE CONTACTATI DIRECT FARA A MAI APLICA PE SITE LA TEL. 0731.344.211; CV FAX: 021.320.62.54 SAU E-mail: aysanraftro@hotmail.com

Descrierea companiei

Aysan Sisteme de Rafturi Decorative SRL a fost infiintatatilde; in 1984 si si-a castigat pozitia pe piat prin productia de rafturi statice. inc de la inceput, compania noastr a investit in tehnologie si resurse umane cu scopul de a implini nevoile clientilor, pentru c principalele sale principii sunt “Calitatea” si “Satisfactia clientului”. Pe lang productia de rafturi din otel, ne-am extins linia de productie adugand pe lista noastr si raioane si echipamente pentru spatii comerciale mari.

De asemenea, compania noastr a ajuns la nivelul tehnologic necesar pentru a rspunde nevoii de sisteme grele de rafturi, folosite in domeniul industrial in Turcia.

Compania noastr pune pret pe Cercetare si Dezvoltare. Tehnologia de productie este atestat prin certificatul ISO9001, reusind s imbine concepte originale cu cerintele clientilor. Pe lang produsele oferite unui numr mare de clienti autohtoni, compania noastr s-a remarcat si prin exportul a 40 % din produsele noastre ctre tri importante din Europa si Orientul Mijlociu, cum ar fi: Germania, Belgia, Elvetia, Bosnia si Hertegovina, Yugoslavia, Macedonia, Bulgaria, Iordania, Siria, etc.

Obiectivul principal al companiei noastre, care are in gama de productie toate produse pentru spatii comerciale, companii de logistic si rafturi industriale, este de a servi clientul in cel mai rapid, mai ieftin si mai sigur mod posibil, bucurandu-ne impreun cu dumneavoastr si in viitor.

Expirat
AGENTI COMERCIALI SI SECRETARA CUNOSCATOARE LIMBA TURCA (VA RUGAM SA NE CONTACTATI DIRECT FARA A MAI APLICA PE SITE)  -  SC AYSAN RAFT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close