Agenti Call Center Relatii Clienti in limba romana Iasi

SC OPEN MIND-GRUPPO OM SRL 20 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Angajam pe perioada nedeterminata personal pentru activitate de Call Center Inbound Relatii Clienti in limba romana pentru un important partener din Romania.

Se lucreaza doar din sediul din Iasi, in ture program de 8/ 6 ore, intr-un mediu de lucru placut, optim pentru atingerea obiectivelor prestabilite si a parametrilor de performanta.

Cautam persoane ambitioase, perseverente si motivate care isi doresc stabilitate la locul de munca, crestere profesionala si salariala dar si un mediu de lucru la care sa revina din weekend in fiecare luni, cu drag!

Se ofera initial pachet salarial de 3447 brut (inclus bonuri de masa de 400 de Ron) plus bonusuri de performanta si alte premii, cu posibilitatea de evaluare si marire salariala in cel mai scurt timp in functie de rezultate, performanta.

De asemenea se ofera si curs formare initiala pentru cei fara experienta in domeniu, un curs de pregatire teoretica si practica de 29 de zile lucratoare cu cei mai buni traineri!


Cerinte:

- abilitati excelente de comunicare verbala si scrisa in limba romana si de ascultare activa;
- atitudine pozitiva in comunicarea cu clientii;
- abilitati de lucru in echipa, adaptabilitate, responsabilitate;
- abilitatea de a acumula informatii in scurt timp;
- persoane ambitioase, competitive, muncitoare;
- persoane politicoase, concentrate pe client, orientate spre detalii;
- cunostinte medii de calculator, rapiditate in tastare, multitasking;
- experienta anterioara in domeniul Call Center sau in activitati similare constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Activitatea agentilor presupune preluarea de apeluri, acordarea de asistenta clientilor, oferirea de informatii relevante, corecte si promovarea de servicii/produse.

Agentii isi asculta clientii cu atentie pentru a intelege exact nevoile lor si pentru a le oferi solutia cea mai potrivita. Capabili sa gestioneze un numar mare de apeluri, folosindu-si inteligenta, rabdarea si empatia, trebuie sa creeze pe cat posibil, pentru fiecare client, o experienta pozitiva si sa se asigure ca acesti clienti se simt sprijiniti si apreciati si mai ales informati corect!

De asemenea, agentii trebuie sa identifice oportunitatile de vanzare, atunci cand apar si sa recomande/ vinde clientilor produsele/ serviciile care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, respectand politicile si procedurile din companie.

Beneficii:

- training in sediu cu durata de 29 de zile platit si formare continua la locul de munca;
- mediu profesionist de lucru, colegi simpatici;
- program de lucru full time si part time;
- posibilitatea de a avansa in internul proiectului si a se dezvolta in cariera;
- contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de munca stabile;
- pachet salarial de 3447 brut ( inclus bonuri de masa de 400 de Ron) plus bonusuri de performanta si alte premii;
- teambuilding-uri (de 2-3 ori pe an).
Ne place sa lucram impreuna dar si sa ne distram ori de cate ori avem ocazia!

Descrierea companiei

Grupul Open Mind a fost infiintat in anul 2007 urmand ca in cativa ani sa devina leader pe piata din Romania in sectorul Business Process Outsourcing, impunandu-se prin calitatea serviciilor oferite.

In 2010, Open Mind isi dubleaza numarul de personal prin deschiderea unei noi filiale in Brasov. Fuziunea diferitelor culturi, experienta si avantajul investirii de capital italian-roman, nu numai in ceea ce priveste resursele financiare, ne-au garantat in timp stabilitatea si succesul.

Echipa Open Mind are vointa de a deveni cea mai buna prin motivatie, implicare, calitate si entuziasm. Suntem flexibili si ne construim activitatea in functie de fiecare client, actionand cu consideratie fata de cerintele sale.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor solutii reale, pentru a-i ajuta sa se adapteze intr-un mediu de afaceri aflat in continua schimbare. Dezvoltam relatii de business pe termen lung bazate pe incredere si oferim clientilor nostri garantia unor servicii eficiente.

Publicat 30 Mai 2022 Reactualizat 25 Iul. 2022 Expiră 29 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.