Publicat 23 Sep 2008 | Expiră 24 Oct 2008

Agent Vinzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane serioase, intreprinzatoare, motivate, cu capacitate de auto-disciplina, abilitati de comunicare peste mediu, studii medii si superioare. Persoane care sint cosntiente ca retributia lor este posibila numai daca contribuie la bunastarea firmei si care isi iau responsabilitati in acest sens.
Cunostiinte de PC (email etc)
Vinzari si distributie care farmacii, magazine naturiste din Bucuresti sau in toata tara, vinzari de produse de nisa catre lanturi de magazine din alimentatie.

Descrierea jobului

Descrierea postului:
Vinzari si distributie care farmacii, magazine naturiste din Bucuresti sau in toata tara, vinzari de produse de nisa catre lanturi de magazine din alimentatie

Descrierea companiei

Live Well Products SRL este o companie care îşi propune să aducă consumatorilor din Romania cele mai bune suplimente naturale care exista astăzi în lume..
Produsele oferite de noi: singurele suplimente naturale din Romania patentate si marca inregistrata si care sint funadamentate prin studii clinice: osteoporoza, ateroscleroza, colesterol, artrita etc.

Expirat
Agent Vinzari  -  Live Well Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close