AGENT VANZARI

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Persoana motivata, responsabila, dinamica, cu initiativa, abilitati comunicare si negociere, studii medii/superioare tehnice, cunoastere instalatii termice/ sanitare, experienta minim 2 ani in domeniul instalatii/constructii, operare PC, engleza;

Descrierea jobului

Cunoastere si promovare produsе comerciаlizate,activitate terеn de vаnzаrе/ofertarе / negociеrе pеntru lucrаri / proiеcte;
experiеntа in proiectare si executie instalatii tehnologice - dimensionare si alegere echipamente si instalatii industriale, intocmire oferte tehnice si comerciale pentru instalatii si echipamente industriale, urmarirea ofertelor si a contractelor, urmarire portofoliu clienti.

Se ofera salariu motivant, telefon, masina, tichete masa.

Descrierea companiei

Companie direct importator al produselor comercializate, cu acoperire nationala in domeniul instalatiilor termice si sanitare, amenajari interioare, in expansiune, capital integral strain, colectiv tanar, specializat si competitiv.
Publicat 6 iun. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.