AGENT VANZARI

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2000 - 10000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutam oameni extroverti, pasionați de vânzări și de a face mai mult. Mai mulți bani, mai mulți clienți, mai mult succes. Fii pregătit să vorbești cu mulți oameni de business, dar nu numai, să fii pus în diferite situații și să te dezvolți enorm punct de vedere uman, social, emoțional.
Nu mă interesează experiență, ci dedicarea de care dai dovada.
Jobul asta e perfect atat pentru baieti, dar cat si pentru fete. Fiecare are avantajele si dezavantajele lui, dar nu va faceti griji ca va ajutam si pe aceasta parte.

Descrierea jobului

Jobul de agent de vânzări are multe responsabilități, dar pe atât de multe beneficii.
Că responsabilități, trebuie să vorbești zilnic cu prospecti ( posibili clienți ), să stabilești întâlniri, să înveți cum se face o vânzare cap-coada (stai liniștit că aici te ajutam noi și iți punem la dispoziție toate trainingurile și consultanții care acum închid foarte multe contracte). Că beneficii, o să te dezvolți extrem de mult din orice punct de vedere pe care poți să ți-l imaginezi și bineînțeles banii pe care poți să-i faci. Orice om de afaceri poate să-ți zică că daca ar fi să o ia de la început, varianta prin care ar face foarte mulți bani ar fi să vanda obiecte/servicii.

Descrierea companiei

Compania noastra se ocupa in principal cu vanzari, dar in momentul de fata ne concentram pe fonduri europene, deoarece tocmai ce a inceput "sezonul". Avem viziune la nivel national, dar si international, iar compania asta este deja bine cunoscuta, dar va fi si mai bine cunoscuta ca "cea mai buna firma de business si vanzari din Romania si Europa de Est".
Firma este inca la inceput, desi suntem in etapa de Scale-up, trenul asta nu o sa mai tina mult, iar cine este in el de acum, va ajunge foarte bine peste cativa ani.
Publicat 13 oct. 2021 Reactualizat 20 oct. 2021 Expiră 28 oct. 2021
Joburi similare