Publicat 01 Iul 2020 | Reactualizat 08 Iul 2020 | Expiră 14 Iul 2020

Agent Vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Educaţie necesară: studii medii, cursuri dе specializare in domeniul vanzarilor.

-Experienţă practică necesară: experienţa în domeniul vanzarilor imobiliare constituie un avanataj.

-Altele: disponibilitate dе adaptare a programului dе lucru la cerinţele postului; abilităţi dе negociere şi prezentare bune; motivare puternică; abilităţi analitice şi conceptuale bune; nivel ridicat al angajamentului şi orientare către lucrul în echipă, permis categoria B constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Promovarea si vanzarea produselor firmei.

Beneficii:

Pachet salarial atractiv

Comision

Descrierea companiei

Sc Barracuda Residence SRL este o firmă nou infinţată, din dorinţa de a aduce un suflu nou pieţei imobiliare din Constanţa.

Construim pentru că dumneavoastră să vă găşiţi locuinţa perfectă, să fiţi mulţumiţi până şi de cel mai mic detaliu. Tocmai de aceea, am ales cu grijă furnizorii materialelor de construcţii. Ne-am dorit că acestea să fie de cea mai bună calitate. O atenţie sporită am acordat-o şi echipei de constructori pe care am ales-o să ne fie aproape pe tot parcursul acestui drum. Am selectat profesionişti adevăraţi, devotaţi meseriei lor.

Expirat
Agent Vanzari  -  SC Barracuda Residence SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close