AGENT VANZARI- proiect sezonier (durata: 6 luni)

MASPEX ROMANIA - 8 poziții
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

 • Experienta intr-un post similar (de preferinta pe segmentul FMCG) constituie avantaj;
 • Persoana dinamica, proactiva, cu abilitati dezvoltate de comunicare si negociere;
 • Atitudine pozitiva, fler si imaginatie;
 • Adaptabilitate si seriozitate;
 • Cunostinte operare PC;
 • Permis auto cat B.

Descrierea jobului

 • Efectuarea de vizite regulate conform rutei pe zona alocata;
 • Mentinerea si cresterea cotelor de raft in magazinele din zona alocata;
 • Verificarea si raportarea prezentei produselor si a nivelului de stoc in magazinele vizitate;
 • Realizarea standardului de vizibilitate si implementare a planogramelor pe standuri/ vitrine, mercantizare;
 • Amplasarea corespunzatoare de POSM-uri pentru fiecare categorie de produse;
 • Identificarea de noi spatii de amplasare a materialelor promotionale;
 • Preluarea de comenzi si incasare contravaloare facturi, dupa caz;
 • Mentinerea relatiilor de buna colaborare cu personalul magazinelor;
 • Efectuarea de raportari referitoare la spatii de expunere si concurenta;
 • Oferirea de informatii clientilor (consiliere).

Va informam ca aplicatia dvs este tratata cu confidentialitate. Societatea prelucrează datele dumneavoastra cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul 679/2016 (GDPR) și legislația naționala în vigoare. Datele dumneavoastră cu caracter personal la care dobândim acces în acest mod, vor fi utilizate exclusiv pentru scopul evaluării candidaturii dumneavoastră și, după caz, al comunicărilor cu dumneavoastră pe această tema. Transmiterea catre societate a aplicarii dumneavoastra la prezentul anunt de recrutare se considera ca si consimtamant din partea dumeavoastra privind prelucrarea datelor, conform regulamentului mentionat.

Descrierea companiei

Noi suntem Maspex Romania.

Suntem parte a grupului polonez Maspex Wadowice, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrala și de Est, pe segmentul produselor alimentare. Grupul este lider incontestabil pe piata sucurilor, nectarurilor și a băuturilor răcoritoare în Polonia, Cehia și Slovacia, și un jucător important în Ungaria, România, Bulgaria și Lituania. De asemenea, Maspex Wadowice este un important producător pe piața produselor instant (cappuccino, cacao, cremă pudra pentru cafea, ceaiuri instant) în Europa Centrala și de Est.
Maspex Romania activează cu multă implicare și respect pentru consumatorii din țara noastră, încă din anul 1996. Compania s-a numit inițial La Festa Internațional, iar prima fabrică a companiei a functionat la Popești Leordeni, lângă București.
În prezent, Maspex Romania produce în fabrica sa de la Vălenii de Munte o gama variata de produse din categoriile juice, nectar, still drink - Tymbark, Tedi, Ciao şi Figo, Nestea; produse instant - gama La Festa: La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; snacks-uri dulci şi sărate – gama Salatini (Crackers, Brezels, Sărațele, Sticksuri), Rollini d’Oro, precum și pastele făinoase Arnos.
În Romania, în decembrie 2007, producătorul de paste Arnos Oradea a fost preluat de catre liderul pieței de paste făinoase din Polonia - Lubella S.A, firmă reprezentată pe piața românească de compania noastră, Maspex Romania. Din anul 2013, pastele Arnos sunt produse în fabrica de la Vălenii de Munte.
În 2013, Maspex Romania a semnat un contract pentru achiziționarea unei părți din activele firmei Pan Group (Craiova), achiziție ce a facilitat introducerea în portofoliul companiei a unor noi categorii de produse precum biscuiti sărați, covrigei, sticks-uri și rulade, printre ele numărându-se cunoscutele branduri Salatini si Rollini d’Oro.
În martie 2016 s-au finalizat toate procedurile pentru preluarea companiei Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producători de apă minerală naturală din România. Prin această tranzacție, Maspex Romania a intrat pe un nou segment de piață, prin brandurile de apă Bucovina și La Vitta.
Publicat 18 apr. 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 18 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.