Publicat 22 Oct 2008 | Reactualizat 20 Nov 2008 | Expiră 22 Nov 2008

Agent Vanzari produse panificatie (zona Valcea rural)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

•Studii superioare;
•Experienta relevanta in vanzari de produse panificatie;
•Foarte bune abilitati de comunicare, negociere si organizare;
•Bune cunostinte si intelegerea mediului de afaceri local;
•Personalitate puternica, sociabila, integra, prezenta agreabila;
•Cunostinte de utilizare PC (MS Office, Windows);
•Permis de conducere cat. B.

Descrierea jobului

Obiectivul postului:
Prezinta si promoveaza produsele Vel Pitar, indentifica potentialii clienti, estimeaza potentialul comercial si bonitatea acestora, initiaza incheierea Contractelor de vanzare -cumparare cu noii clienti.

Se ofera:
- posibilitatea de a lucra intr-o organizatie puternica, in plina dezvoltare;
- un pachet de remunerare atractiv, masina de serviciu, telefon mobil, bonus functie de realizarea obiectivelor;
- posibilitati de instruire profesionala.

C.V. - urile se pot trimite prin fax la nr. 0250746004, adresa mail [email protected] sau se pot depune la sediul Societatii Vel Pitar din Rm. Valcea - Bujoreni, str. Timis, nr. 22.
Relatii suplimentare puteti obtine la nr. de telefon 0250746002, int. 149, persoana de contact Dana Coman - Resurse Umane.

Descrierea companiei

Grupul Vel Pitar este unul dintre cei mai importanti angajatori din Romania, avand peste 4600 de angajati. Vel Pitar incurajeaza initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala. Angajatii nostri au sanse egale de promovare, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in cadrul companiilor din grupul Vel Pitar.

Grupul Vel Pitar pretuieste si dezvolta un sistem de crestere a nivelului de pregatire profesionala si morala a angajatilor sai, pentru a putea desfasura pe termen lung o activitate benefica pentru angajatii, actionarii si clientii sai, pe care ii respecta si carora doreste sa le satisfaca asteptarile" - " Valorile si normele grupului Vel Pitar"

Succesul grupului Vel Pitar este construit in fiecare zi de catre oamenii care lucreaza aici. Iata de ce ne incurajam angajatii sa isi dezvolte abilitatile si ii recompensam pentru performanta obtinuta. Pentru a-i ajuta sa inteleaga mai bine valorile grupului, Vel Pitar a conceput pentru angajatii sai un "Cod de Conduita" care ii ajuta pe noii membri ai echipei Vel Pitar sa afle ce tip de comportamente asteptam de la ei cand reprezinta Vel Pitar.

Suntem pregatiti sa ne "reinventam" permanent, fiind constienti ca invatarea continua este esentiala pentru a fi eficienti intr-o lume in continua schimbare. Avem programe de instruire orientate catre toate categoriile de angajati si pentru toate domeniile de activitate, astfel incat fiecare sa poata beneficia de o pregatire profesionala la nivel european. Fie ca e vorba de cursuri sustinute de parteneri externi sau de cursuri predate de catre cei mai buni profesionisti din organizatie, fiecare angajat beneficiaza de minim 40 de ore de instruire anual.

Oferim sanse egale de promovare tuturor angajatilor nostri, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in Vel Pitar.

Expirat
Agent Vanzari produse panificatie (zona Valcea rural)  -  VEL PITAR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close