Agent vanzari distributie zona MOLDOVA

Instal Impex - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

- studii medii sau superioare;
- experienta in vanzari de teren (experienta in distributia de materiale pentru instalatii sanitare si termice catre magazine de specialitate reprezinta un avantaj);
- personalitate energică, gândire pozitivă, amabilitate şi eficienţă;
- cunoștințe operare PC;
- disponibilitate de deplasare;
- permis de conducere categoria B.
- domiciliul stabil in jud. Bacau / Neamt

Descrierea jobului

- realizarea integrala a planului de vanzari valoric;
- mentinerea permanenta a legaturilor comerciale, largirea portofoliului de produse la clientii existenti, dar si identificarea de noi clienti;
- recuperarea debitelor si urmarirea incadrarii stricte in limitele de creditare contractuale;
- raportarea periodica a rezultatelor actiunilor intreprinse;
- pachet salarial atractiv;
- maşina de serviciu;
- telefon mobil;
- traininguri periodice de specialitate.

Descrierea companiei

Ce am facut în ultimii 20 de ani la Instal Impex? Am învățat! Și ne mândrim cu asta. Și continuăm să învățăm în fiecare zi, fără nicio excepție.

Am învățat că într-un domeniu atât de dinamic, ca al instalațiilor, nu e niciodata de ajuns să fii bun. Trebuie să fii mereu mai bun decât ceilalți, pentru că doar astfel poți transforma un business într-un business de succes.

Am învățat fiecare angajat că implicarea și dedicarea, doar dacă sunt totale, așa cum le regăsești la noi, pot genera performanță. Fiecare dintre oamenii noștri este foarte important pentru că pe munca și profesionalismul lor s-a clădit, în ani, renumele Instal Impex.

Am învățat de la fiecare partener și client în parte că orice comandă, indiferent de valoare, odată asumată, trebuie onorată exact în termenii în care s-a stabilit.

Am învățat de la fiecare dintre marile branduri pe care le distribuim, ca importator direct, că fiecare produs livrat nu trebuie doar să îndeplinească așteptările ci să le și depășească, de fiecare dată. De aceea am ales să lucrăm doar cu nume foarte mari din Europa, adevărate repere în tot ceea ce înseamnă instalații: BOSCH, CERSANIT, ERGOTHERM, FERRO, FRANKE, GEBERIT, GEBO, GROHE, HEKO, HL, IDEAL STANDARD, KAN, KESSEL, KLUDI, KOLO, LIV, MEFA, ROLTECHNIK, SANELA, SANIFLO, SCHELL, TECE, UPONOR, VOGEL & NOOT; și lista poate continua...

Am învățat suficient despre instalații încât să putem trece și la nivelul următor, de creație, nu doar de reprezentare și distribuție. Așa a apărut, deloc întâmplător, brandul nostru, HEKO, o marcă născuta în România și dedicată 100% românilor.

Am învățat că jumătățile de măsura sunt din ce în ce mai greu acceptate, astfel încât am devenit capabili să livrăm totul, de la proiectare până la utilare completă.

Am învățat să transformăm o viziune într-o stare de fapt și o misiune într-un angajament total !

Aceștia suntem noi, INSTAL IMPEX Arad, unul dintre cele mai mari nume pe piața instalațiilor sanitare și termice din România.
Publicat 16 mai 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.