de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 04 Feb 2019 | Reactualizat 06 Mar 2019 | Expiră 07 Mar 2019

Agent vanzari - Consilier imobiliar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- bune abilitati de comunicare;
- organizat;
- minim de experienta utilizare PC;
- permis conducere categoria B.

Descrierea jobului

Active Estate angajeaza consilieri imobiliari si agenti de vanzari, cu sau fara experienta, pentru biroul de vanzari si cele doua ansambluri dezvoltate in zona Titan - Theodor Pallady. Se ofera salariu + comision, masina de serviciu, telefon, laptop, publicitate diversa si agresiva. Toate detaliile se discuta la interviu!

Descrierea companiei

Active Estate este o companie imobiliara completa (birouri de vanzari si dezvoltare imobile) care isi desfasoara activitatea in sectorul 3 al Capitalei, zona Titan - Theodor Pallady. Telul nostru este acela de a oferi servicii complete viitorilor nostri clienti, atat celor care doresc sa achizitioneze o locuinta intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale dezvoltate de noi, cat si acelora care doresc sa acceseze oferta partenerilor nostri din zona.
Paleta de servicii este completa, si cuprinde: consultanta imobiliara de specialitate, asistenta juridica, asistenta financiar-bancara (prin parteneriate solide cu companii de brokeraj si banci comerciale).

Expirat
Agent vanzari - Consilier imobiliar  -  SOFITRANS INTERNATIONAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close