Publicat 06 Dec 2018 | Reactualizat 05 Ian 2019 | Expiră 06 Ian 2019

AGENT VANZARI CALL CENTER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal:
-Persoana ambitioasa, cu initiativa, orientata catre rezultate, pozitiva, dinamica, organizata,dorință de învățare si cu putere de convingere

-Necesita abilitati de comunicare, relationare, planificare, negociere, asimilare rapida de informatii

-Sa fie o persoana placuta si sociabila pentru ca va interactiona cu clientii si partenerii companiei

-Abilități excelente de comunicare, putere de convingere și negociere
-Esti punctual/a, responsabil/a si orientat/a spre rezultate cat mai buneEsti interesat/a sa inveti lucruri noi si sa te dezvolti profesional.

Descrierea jobului

Dezvoltarea metodelor personale de vânzări;

Atingerea obiectivelor de vânzări;

Suport tehnic și informațional clienților;

Comunicarea cu clienții potențiali și dezvoltarea relațiilor de afaceri cu aceștia;
Ai posibilitatea sa te integrezi intr-un mediu de lucru profesionist !

Descrierea companiei

Top Key Solution este o companie cu o viziune clară despre viitorul investitiilor specializată în vânzarea şi cumpărarea de Bitcoin şi alte criptomonede. Echipa noastră cu o experienta de peste 20 de ani este pregătită să ofere suport pe chat-ul integrat al platformei, prin e-mail sau telefonic oricărei persoane care dorește să achiziționeze cryptomonede.

Dedicarea noastră deplina se observa accesul la un software performant ce asigura calitate ,siguranta si transparenta pe tot parcursul procesului de vanzare- cumparare -stocare. Platforma de tranzacționare online este inteligentă, sigură și stabilă cu un numar de peste 300 de criptomonede. Oferă o selecție bogată de produse și caracteristici comerciale, asigurând o experiență extraordinară de investiții.

Mediul in care se creeaza relatia vanzator-client se face intr-o forma familiara ,facandu-ne astfel sa fim o echipa profesioninala si primitoare care imparte si cauta valori precum respect ,responsabilitate,ambitie si claritate.

Succesul nostru se bazeaza pe oamenii nostrii ceea ce ne face sa ne dorim dezvoltarea si pastrarea abilitatilor extraordinare !

Expirat
AGENT VANZARI CALL CENTER  -  TOP KEY SOLUTIONS S.R.L.