Publicat 30 Iun 2019 | Expiră 02 Iul 2019

Agent Vanzari - Buzau

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem in cautarea unui nou coleg, dinamic si motivat, orientat catre dezvoltare si performanta!

Cerinte:
- Experienta relevanta in vanzari;
- Excelente abilitati de comunicare si de vanzare, orientare catre obtinerea de rezultate;
- Studii medii/superioare;
- Domiciliul in Buzau;
- Bune competente de utilizare a pachetului Microsoft Office si permis de conducere B.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- Prospecteaza piata, identifica oportunitatile de dezvoltare si realizeaza extinderea portofoliului de clienti;
- Gestioneaza clientii din zona alocata si se implica activ in cresterea profitabilitatii pe fiecare client pe care il administreaza;
- Promoveaza imaginea si produsele companiei.


Oferta:

- Mediu placut de lucru si posibilitati reale de dezvoltare profesionala;
- Pachet salarial atractiv si motivant, care include:

  • bonusuri de performanta
  • tichete de masa
  • telefon mobil
  • masina de serviciu.

Descrierea companiei

Suntem prima companie din România care a introdus în anul 1999 un sistem nou și inovator în segmentul de afaceri: apă pură de izvor livrată în sistemul water cooler. Avem un parc propriu de peste 30.000 de watercoolere, cu un design practic și modern. Acoperim 100% din suprafața României cu propriul nostru parc auto (peste 250 de autoturisme). Operăm cu 3 puncte de producție și de îmbuteliere, unul în București și al doilea în Salaj, iar al treilea punct de producție și îmbuteliere este în Timișoara. Calitatea apei noastre este esențială și de aceea folosim unul dintre cele mai performante sisteme de îmbuteliere din Europa.

Considerăm calitatea principalul nostru avantaj competitiv. Datoria noastră este de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate si de aceea Cumpana 1993 este membru al WE (Coolers Water Association Europe), asociație internațională cu misiunea de a asigura consumatorului că serviciile de alimentare cu apă din sistemul water cooler respectă cele mai înalte standarde de calitate pentru produse și servicii.

Compania noastră alege ca parteneri organizații de certificare acreditate, care prin experiență, tradiție și bună reputație oferă credibilitate certificărilor acordate, consolidând astfel încrederea clienților că așteptările lor vor fi îndeplinite permanent.

Dat fiind că investiția mărcii în calitatea serviciilor și produselor este un proces continuu, Cumpana 1993 a primit în 2018 premiul "2 Stars Superior Taste" în cadrul testelor de calitate efectuate de Institutul Internațional de Taste și Calitate din Bruxelles și este astfel clasificat ca un produs remarcabil - și prin asocierea cu WE, ARDA, Casa Regală a României, Institutul Internațional de Taste și Calitate din Bruxelles, am reușit să dezvoltăm parteneriatele demne de încredere de 25 de ani.

Expirat
Agent Vanzari - Buzau  -  cumpana 1993

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close