Publicat 05 Nov 2019 | Reactualizat 03 Dec 2019 | Expiră 06 Dec 2019

Agent Vanzari - Arges si Dambovita

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- experienta in vanzari minim 2 ani (reprezinta AVANTAJ);
- experienta in materiale de constructie (reprezinta AVANTAJ);
- studii medii/superioare finalizate;
- competențe informatice (Word, Excel, Outlook Express, etc.);
- capacitate de relationare si comunicare persuasive;
- proactivitate sporita;
- capacitatea de a lucra cu deadline-uri stranse;
- spirit de ordine si disciplina;
- initiativa, capacitate de rezolvare a problemelor;
- capacitate de a lucra in echipa;
- permis conducere categoria B, experienta MINIM 1 an.

Descrierea jobului

- promovarea si vanzarea produselor companiei in conformitate cu standardele si politicile agreate intern;
- dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti;
- stabilirea si dezvoltarea unei relatii profesionale cu clientii companiei;
- implementarea promotiilor la nivel local.

Descrierea companiei

Policolor – Orgachim este lider regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, este producător şi furnizor de soluţii complete atât pentru piaţa bunurilor de larg consum, cât şi pentru piaţa industrială şi auto. Din 1965 aducem culoare în casele oamenilor şi în mediul înconjurător, ne utilizăm creativitatea, dezvoltăm tehnologiile, producţia şi serviciile în concordanţă cu cerinţele clienţilor şi partenerilor noştri. Succesul lor este şi succesul nostru!

Reputația noastră se bazează pe potențialul uman și pe talentele pe care le atragem în cadrul organizației. Recrutarea, gestionarea și retenția celor mai buni oameni sunt întotdeauna o prioritate. Veți lucra cu oameni extraordinari și vi se vor oferi experiențele și pregătirea de care aveți nevoie pentru a va atinge potențialul maxim și scopurile profesionale și personale.

* Protecția datelor cu caracter personal Policolor SA procesează numai datele personale necesare procesului de recrutare pentru o perioadă de 6 luni. După perioada anterior menționată, toate informațiile funizate vor fi șterse. Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate sau utilizate în alt mod decât cele declarate în prezenta declarație. Aveți dreptul de a fi informați, de a accesa, de a rectifica, de a șterge, de a restrânge procesarea, de a obiecta și de vă plânge autorității de supraveghere. Pentru detalii, exercitarea drepturilor sau clarificări legate de datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected]

Expirat
Agent Vanzari - Arges si Dambovita  -  POLICOLOR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close