Publicat 03 Ian 2019 | Expiră 03 Feb 2019

Agent vanzari - Arad

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Proactiv, cu abilitatati de comunicare si negociere; experienta in vanzari (preferabil in domeniul alimentar) constituie avantaj. Cunoasterea limbii engleze prezinta un avantaj.

Descrierea jobului

- contacteaza clientii potentiali/ activi din zona alocata, prezinta oferta companiei; preia comanda clientilor si o transmite spre procesare operatorilor; incaseaza contravaloarea comenzilor emise (cash sau instrument de plata la termen); monitorizeaza activitatea concurentei din zona alocata; intocmeste rapoartele solicitate de superiorul ierarhic; este responsabil de indeplinirea targeturilor stabilite de conducerea companiei.

BENEFICII: salariu fix + comision; masina, telefon

Descrierea companiei

Marathon Distribution Group activeaza pe piata distributiei de produse alimentare din 1991. Distribuim prin cele 16 puncte de lucru proprii si distribuitorii locali produse profesionale pentru patiserii, gelaterii, cofetarii si brutarii, masline si ulei de masline, halva, pasta de tomate si derivate din rosii, compot, gem, sosuri si dressing-uri, conserve din legume si fructe. Suntem distribuitori ai marcii Olympia. Colaboram cu toate retelele IKA prezente in Romania.
Pentru mai multe informatii despre Marathon Distribution Group, va rugam vizitati site-ul companiei - www.marathon.com.ro

Expirat
Agent vanzari - Arad  -  Marathon Distribution Group