Publicat 10 Mai 2019 | Reactualizat 13 Mai 2019 | Expiră 10 Iun 2019

AGENT VANZARI 2000 - 4000 LEI NET / LUNA

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam urmatoarele pozitii de agenti de vanzari:

JOBUL 1. AGENT de VANZARI, se ocupa de ofertarea clientilor telefonic si in scris - fara munca de teren si fara deplasari - de la birou prin mail si telefon.

 • Candidatul ideal are cunostinte de operare PC (Word, Excel, Internet, Whatsapp, Facebook), abilitati de vanzari prin telefon sau mail / comunicare si dorinta sincera de a ajuta clientii.
 • Nu veti cauta clienti. Functioneaza invers. Clientii va suna de pe site sau va trimit mailuri cu cereri de inchiriere pe care trebuie sa le rezolvati identificand pe site-ul nostru serviciile care se potrivesc cerintelor clientilor.
 • Este strict un job de birou, fara munca de teren.
 • Tonul placut, capacitatea de a rezolva probleme, de a asculta activ si de a pune intrebari, sunt avantaje extrem de importante.
 • Nu trebuie sa stiti absolut nimic despre masini, avem un program de training in care va invatam pas cu pas tot ceea ce tine de acest loc de munca.
 • Majoritatea intrebarilor puse de clienti sunt legate de modalitati de plata, tipuri de asigurare, disponibilitate, tarife samd.

  Interval salarial in functie de performanta cu bonusuri incluse 2000-4000 LEI NET

​JOBUL 2. AGENT de VANZARI pe teren, cu predare / preluare autoturisme de la clienti.
 • Candidatul ideal are experienta de condus autoturisme, un simt dezvoltat de observatie, bine organizat, abilitati de comunicare si capacitatea de a interactiona in mod direct cu clientii.
 • Completeaza cu atentie contractul de inchiriere si procesul verbal de predare-primire inspectand cu atentie autoturismul
 • Vinde servicii aditionale, incaseaza contravaloarea serviciilor oferite (POS sau cash)
 • Indeplineste corect si in timp optim formalitatile de predare/preluare
 • Activitatea este una dinamica ea desfasurandu-se atat la sediul nostru din Baneasa cat si in incinta Aeroportului Henri Coanda Otopeni.
 • Programul de lucru este flexibil (disponibilitate si deschidere catre un program flexibil si de noapte) iar orele lucrate in afara programului de lucru se platesc suplimentar.

  Interval salarial in functie de performanta cu bonusuri incluse 3000-5000 LEI NET

Descrierea jobului

Salariul de baza: 2000 lei NET + bonusuri pentru ambele joburi. In functie de abilitati si rezultate puteti ajunge cu usurinta sa depasiti aceasta suma lunara. Cunostintele de Limba ENGLEZA cel putin la nivel conversational sunt obligatorii.

Persoana urmeaza sa asigure si intretina bune relatii de colaborare cu clientii, raspunzand la intrebari si lamurind clientii, cu calm si caldura.

Pe scurt, o persoana:
- isteata, punctuala, descurcareata si organizata.
- cineva caruia/careia ii place sa interactioneze cu clientii, chiar si cu cei dificili.

Descrierea companiei

CARPRO este un broker de inchirieri auto care activeaza in Romania, Polonia, Spania, Portugalia, Malta, Suedia, Belarus, Indonezia si Slovacia.

Expirat
AGENT VANZARI 2000 - 4000 LEI NET / LUNA  -  CARPRO

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close