Publicat 14 Sep 2020 | Reactualizat 21 Sep 2020 | Expiră 14 Oct 2020

AGENT VÂNZĂRI

3 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 2 ani experiență în Vanzari, MLM / Vanzari directe

Candidatul ideal

Dacă ai bun simț tehnic și ești orientat către vânzari, hai să te alături unei companii în plină dezvoltare!
G&T Supply Industry cere determinare și seriozitate.
Candidații trebuie să posede autoturism și carnet de conducere categoria B.

Descrierea jobului

Reprezentanții noștri dezvoltă relații cu clienții noi și cu cei existenți în zona de responsabilitate, recomandând cele mai potrivite soluții.

Produsele noastre, de cea mai înaltă calitate, sunt testate în toată lumea, inclusiv în România.
Fiind folosite într-o varietate mare de industrii, îți poți alege portofoliul cel mai potrivit aptitudinilor (de exemplu: industrie, tratarea apei, industrie alimentară, curățenie profesională, restaurante, auto, pentru a numi doar cateva direcții).

G&T Supply Industry oferă comision atractiv și transparent calculat, suport tehnic și financiar, curs structurat de formare (teoretic și pe teren), program flexibil.

Descrierea companiei

G&T Supply Industry SRL este distribuitor de produse pentru mentenanță industrială și curățenie profesională care servește toate ramurile industriale. G&T se poziționează ca furnizor de produse de cea mai bună calitate, la preţuri competitive şi disponibile imediat. În plus, oferă clienţilor săi cele mai bune servicii de consultanţă în alegere şi utilizare.

Misiunea G&T este de a pune la dispoziția clienților săi o gamă completă de produse de mentenanță specializate domeniului lor de activitate care să satisfacă sau să depășească așteptările acestora.

Propunem oferta largă de produse de calitate și adaptată nevoilor clientului împreuna cu serviciile de înaltă calitate în recomandarea soluțiilor și timpul rapid de răspuns la solicitare.

AGENT VÂNZĂRI  -  G&T SUPPLY INDUSTRY SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close