Publicat 07 Ian 2019 | Expiră 07 Feb 2019

Agent Vânzări - Operator Call Center

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa noastră este în căutare de colegi noi, sociabili, perseverenți și ambițioși.

Nouă ne place buna-dispoziție, ne place să ascultăm muzică și să ne bem cafeaua împreună.

Avem nevoie de o persoană care își dorește să promoveze și să vândă cursurile organizate de noi, care să poată menține o relație productivă și de lungă durată cu clienții noștri. Aceasta trebuie să fie o persoană care își dorește să își depașească condiția, să aibă aceleași valori pe care le avem noi și pasiune pentru a vinde.

Descrierea jobului

Ce presupune?

Trebuie să contactezi clienții, să informezi, să promovezi și să vinzi cursurile oferite de noi.
Trebuie să formezi și să menții relații de calitate, profesionale cu clienții și să folosești software-ul nostru intern (CRM).

Cum o să fiți motivați?

O să primești un salariu fix + comision din vânzări, traininguri și posibilitate de avansare și perfecționare. Un mediu de lucru tânăr și prietenos, în cadrul căruia te poți dezvolta atât personal, cât și profesional. Avem un program de 6 ore, flexibil, premii și ieșiri cu echipa.

Descrierea companiei

Express Learning – o companie de top în domeniul training-urilor pentru competențe în administrația publică la nivel național. Valorile noastre fundamentale sunt calitatea, ambiția, orientarea spre client, comunicarea și integritatea. Misiunea noastră este să fim un partener de încredere și să oferim perfecționare continuă cu impact pozitiv asupra clienților. Prin fiecare curs oferim o experiența unică și un pas înainte spre dezvoltarea carierei.

Expirat
Agent Vânzări - Operator Call Center  -  Omega Training & Management SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close