Publicat 20 Mai 2008 | Reactualizat 18 Iun 2008 | Expiră 20 Iun 2008

AGENT TURISM / TICKETING (Serviciu Non Stop) - Italiana si Engleza - Full Time sau Part Time

9 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Obiettivo Lavoro Romania recruteaza pentru agentie de turism in Bucuresti (sector 4) pozitia de Agent Turism - italiana si engleza- Serviciu Non Stop

Cerinte:
- limba engleza - nivel avansat
- limba italiana - nivel mediu
- bune abilitati de comunicare
- orientare spre client

Descrierea jobului

Se ofera:

- posibilitatea de a lucra FULL TIME sau PART TIME
- trainning de specialitate pe ticketing
- cursuri de formare pe limba italiana
- posibilitatea de a lucra intr-o agentie de turism - relatii clienti, intr-un mediu dinamic si deschis
- bonuri de masa

Descrierea companiei

Obiettivo Lavoro Romania srl este parte a celui mai mare grup italian de gestiune a resurselor umane – Obiettivo Lavoro SpA cu sediul central la Milano, 150 filiale pe intreg teritoriul Italiei si alte 14 birouri deschise in Polonia, Slovacia, Brazilia, Peru, Elvetia. In Romania Compania noastra este autorizata pentru prestarea serviciilor de recrutare si selectie de personal pentru Romania si strainatate precum si a serviciilor de munca temporara.
Depunerea candidaturii la Obiettivo Lavoro Romania va permite sa aveti interlocutori profesionisti impreuna cu care sa puteti compara cerintele Dvs profesionale si identifica oportunitati sigure.Sarcina noastra consta in a identifica cea mai mare corespondenta posibila intre cerintele Dvs profesionale pe de o parte, si cerintele Companiei Client pe de alta parte.
Pentru noi nu exista profile profesionale de vandut. Noi cunoastem persoane cu nume carora dorim sa le gasim un loc de munca. Am pornit cu aceste idealuri si am inteles de-a lungul drumului ca ele au devenit secretul succesului nostru. Etica si corectitudinea fata de companii si fata de angajati reprezinta pentru noi strategia comerciala invingatoare.
Site-ul nostru : www.obiettivolavoro.ro

Expirat
AGENT TURISM / TICKETING (Serviciu Non Stop) - Italiana si Engleza - Full Time sau Part Time  -  Obiettivo Lavoro Romania SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close