Publicat 11 Ian 2019 | Expiră 11 Feb 2019

Agent turism - Departament Rezervari

1 post
Expirat
- Studii superioare
- Experienta de minim 1 an in domeniu
- Abilitati de comunicare si negociere
- Cunostinte de limba engleza
- Cunostinte generale de geografie, turism, destinatii si produse turistice
- Amabilitate, organizare si determinare pozitiva in realizarea activitatilor zilnice
- Experienta de lucru in sistemele specifice industriei turistice este considerata un avantaj
  - Procesarea cererilor de rezervare din faza initiala si pana la incheierea serviciilor turistice de catre clienti
- Gestionarea comenzilor atribuite: confirmare disponibilitate, verificarea incasarilor, procesarea rezervarilor catre furnizori, verificare status rezervari in sistemele furnizorilor, rezolvarea situatiilor de infirmare prin propunerea de alternative clientilor, confirmare de rezervare finala catre client, trimiterea documentelor de calatorie, a informarilor de plecare, rezolvarea situatiilor de overbooking, raspunde clientilor la intrebarile adresate telefonic sau pe e-mail
- Semnarea contractelor cu turistii, procedurile contabile, precum si alte proceduri agreate si implementate in companie.

Beneficii:
- mediu de lucru tanar si profesionist, atmosfera prietenoasa, echipa ambitioasa
- pachet salarial motivant in functie de experienta
- bonus din vanzari in functie de performanta Travel Matters SRL este o agentie de turism On-Line dinamica, tanara si profesionista, orientata catre satisfacerea exigentelor clientilor sai si conectata permanent la noutatile de pe piata de profil. Viziunea noastră consta in oferirea celor mai bune opţiuni de Leisure si Corporate Travel de pe piata, asigurarea de condiţii optime de călătorie si fidelizarea clienţilor, iar portofoliul nostru dovedeşte cu prisosinta satisfacţia deplina a celor care ne-au ales.
Expirat
Agent turism - Departament Rezervari  -  S.C. TRAVEL MATTERS S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close