Publicat 08 Ian 2019 | Reactualizat 05 Feb 2019 | Expiră 08 Feb 2019

Agent Telesales Vanzari Clienti Rezidentiali (Tg.Mures)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Resurse Umane lider national si mondial in domeniul resurselor umane recruteaza pentru clientul sau, compania E.ON Servicii Clienti, organizatie multinationala de prestigiu, activa in domeniul energetic, Agent Telesales Vanzari Clienti Rezidentiali, (call center), pentru locatia Targu-Mures.

Rol
- Asigură şi dezvoltă o relaţie optimă cu clienţii rezidenţiali cu care intră în contact, furnizând informaţii privind toată gama de produse si soluţii destinate acestui segment de clienţi , punând în aplicare politica companiei de orientare către client prin: comunicare activă, strategii de vânzare şi negociere cu clienţii, îmbunătăţirea volumelor de vanzari urmărind astfel atingerea scopurilor exprimate în venituri, profitabilitate şi dezvoltare

Caracteristici necesare postului:
• Disponibilitate de adaptare a programului de lucru la cerinţele postului;
• Capacitate de a promova şi explica diferitele produse şi servicii clienţilor, într-o manieră convingătoare
• Abilităţi excelente de prezentare si negociere
• Dinamic, ambitios
• Spirit de echipa
• Spirit de observatie si initiativa
• Orientat spre client

Descrierea jobului

- Desfăşoară activitatea de promovare si vânzare de produse si servicii prin intermediul platformei de telefonie comercială;
- Promoveaza brandul E.ON si avantajele de a fi client E.ON la fiecare interacţiune cu clientul
- Prezinta clientilor produsele si caracteristicile acestora de o manieră atractivă, descoperind nevoia clientului pentru respectivul produs sau pentru alte produse si servicii E.ON.
- Preia lead-uri calificate conform priorităţilor si conduce mai departe procesul de vanzare pana la realizarea ofertei si semnarea contractului.
- Documentează zilnic interactiunile cu clientii in sistemele informatice E.ON conform proceselor si procedurilor in vigoare pentru produsul respectiv.
- Inregistreaza preferinţele si feedback-ul clienţilor în ceea ce priveşte caracteristici suplimentare ale produselor, propune măsuri de îmbunătăţire/ ajustare a scripturilor de vânzări, în sensul reflectării cât mai exacte a caracteristicilor de produs şi transmite informaţia către departamentele relevante.
- Este responsabil de atingerea si depasirea tintelor de vanzare individuale si de echipa.
- Isi urmareste zilnic obiectivele de vanzari pe care trebuie sa le atinga si culege feedback de la colegii din echipa Telesales despre interactiunile de succes ale acestora cu clientii.

Descrierea companiei

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Agent Telesales Vanzari Clienti Rezidentiali (Tg.Mures)  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close