Agent Telesales - Luxury Products

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

În viziunea SARTO, candidatului ideal îi place domeniul de activitate, are o dicție bună, este o persoană energică, motivată de comision, știe să asculte și să pună întrebări pentru a menține o discuție telefonică placută cu potențialii clienți, vrea să învețe și este interesată să se dezvolte. De asemenea, experiența cu vânzarea și prezentarea produselor similare este apreciată.

Descrierea jobului

Descrierea jobului
Suntem SARTO bespoke, cel mai cool atelier de costume la comandă, ce servisează cei mai importanți oameni de business din România.

Cerințe:
Căutam o colegă/un coleg stylish și energic/ă, căruia să îi placă moda și tele-sales-ul, pentru departamentul de vânzari.
Studii superioare în desfășurare sau absolvite, dornic/ă să învețe și interesat/ă să se dezvolte.
Limba engleză nivel minim B2
Experiența in Tele-Sales și experiența în utilizarea suitei Microsoft Office reprezintă un avantaj, însă nu sunt obligatorii.

Cum arată o zi de lucru la SARTO?
Viitorul coleg va interacționa cu clienții telefonic, activitate pentru care va beneficia de traininguri cu Grant Cardone University și Sage Sales pentru sales și customer relationship management.

Beneficii:
  • Comision neplafonat
  • Sales Training cu Grant Cardone University (în valoare de 4000 eur per rundă de 10 traininguri)
  • Abonament Medical Privat prin SanoPass
  • Decontare abonament metrou
  • Nu lucrăm în weekend
  • Program 9-18 cu posibilitate de lucru flexibil (±2h)

Descrierea companiei

SARTO este un business antreprenorial românesc, cu 10 ani de experiență pe piață, fiind primul atelier de croitorie bespoke din România, ce se ocupă cu consilierea vestimentară și construcția ținutelor de business și ținutelor de ceremonie pentru cei mai de succes oameni de afaceri. SARTO este recunoscut pentru producția costumelor, a camașilor și a accesoriilor de lux, pe comandă.

Echipa SARTO este tânără și energică și este focusată pe a oferi cele mai bune servicii și produse clienților săi, fiind o companie care își respectă obiectul de activitate, clienții și echipa, motiv pentru care ne ghidăm zilnic după un set de reguli, principii și obiective clare.

Birourile SARTO sunt pe strada Maior Gheorghe Șonțu 10-12, lângă stația de metrou Aviatorilor, având o terasă încăpătoare peste parcul Herăstrău, loc în care organizăm și evenimente. Showroom-ul SARTO este la aceeași adresă, iar prezentarea sa poate fi văzută aici: https://www.youtube.com/watch?v=FucwJXyEtP4

Mai multe informații puteți descoperi pe www.sarto.ro

Publicat 27 apr. 2022 Reactualizat 27 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.