Publicat 25 Mar 2019 | Reactualizat 24 Apr 2019 | Expiră 25 Apr 2019

AGENT SERVICII CLIENT

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana entuziasta, care lucreaza cu placere pentru oameni, empatica si calma?

Aplica la postul de AGENT SERVICII CLIENT si vei fi responsabil/a de: preluarea apelurilor, programarea/reprogramarea pacientilor, preluarea sesizarilor, consilierea clientilor in legatura cu utilizarea serviciilor medicale, rezolvarea intr-un mod profesionist a tuturor situatiilor legate de clientii/ pacientii companiei, colaborarea stransa cu celelalte departamente.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
AGENT SERVICII CLIENT  -  SYNEVO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close