Publicat 04 Feb 2019 | Expiră 07 Mar 2019

Agent servicii client - Telekom - Cluj-Napoca

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut si dinamic, in domeniul Call Center?

Atunci te asteptam in echipa Telekom, unde vei avea ocazia sa fii implicat in proiecte interesante.

Iti sunt necesare studiile medii (studiile superioare constituie un avantaj), cunostintele de Microsoft Office si bunele abilitati de comunicare.

Descrierea jobului

Vei avea ocazia sa preiei apeluri telefonice din partea clientilor, sa identifici nevoile acestora si sa rezolvi solicitarile primite, asigurandu-te de o buna comunicare cu acestia.


Pachetul de beneficii cuprinde:
Salariu fix motivant, bonuri de masa si bonusuri substantiale din comisioanele de vanzari.


Prin aplicarea CV-ului dvs. la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal, pe site-ul Smartree.

Descrierea companiei

Smartree, unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 18 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. In prezent, Smartree are peste 90 de angajati in sediul din Bucuresti, dar si in centrele regionale din Craiova, Pitesti si Timisoara.

Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

Expirat
Agent servicii client - Telekom - Cluj-Napoca  -  Smartree Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close