AGENT SECURITATE

Orion Security SRL - 30 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-Seriozitate
-Punctualitate
-Spirit de echipa

Descrierea jobului

Societate de paza angajeaza agenti de securitate / paznici pentru spatii comerciale.
Oferim posibilitatea de calificare la locul de munca. Salariu atractiv si luat la timp.

Oras Bucuresti: 0762.307.772 / 0785.244.401 / 0742.210.058
Oras Bacau: 0747.185.746 / 0747.629.691

Descrierea companiei

Compania ORION SECURITY, companie privata cu capital romanesc, isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca de servicii de paza si protectie de peste 10 ani, devenind in timp partenerul de incredere pentru o serie de firme din mediul privat si institutii de stat, oferind servicii : Activitati de protectie si garda.
Profesionalismul si seriozitatea de care am dat dovada in desfasurarea activitatiilor complexe de monitorizare, interventie rapida, paza si protectie au atras aprecierile clientilor nostri si recomandarile acestora, coducand la cresterea companiei ORION SECURITY. Astfel, compania a asigurat si asigura securitatea la importante obiective. Tratate corespunzator toate evenimentele aparute au fost solutionate la timp si eficient.
Implicarea activa a companiei ORION SECURITY in educarea si pregatirea continua a agentilor de paza, garzilor de corp a condus la stabilirea de noi standarde de calitate in pregatirea teoretica si practica a personalului. Considerand ca personalul este cea mai importanta resursa a companiei, ORION SECURITY a investit in permanenta in imbunatatirea performantelor angajatilor.
Publicat 12 nov. 2021 Expiră 12 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.