Publicat 14 Sep 2017 | Expiră 15 Oct 2017

Agent Sales & Support

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Elefant.ro cauta noi colegi care sa intregeasca echipa sales&support cu urmatoarele calitati, dar fara a se limita la acestea:

- Orientare catre client, abilitati de conciliere si empatie;
- Experienta anterioara pe un post similar reprezinta un avantaj
- Rapiditate in actiune, personalitate energica, eficienta si cu gandire pozitiva;
- Spirit de echipa, colegialitate si implicare activa in actiunile colective;
- Capacitate rapida de decizie, precum si asumarea responsabilitatii pentru deciziile luate.

Descrierea jobului

Vei lucra in cadrul echipei de Sales&Support pe un program de ture, care acopera 5 zile pe saptamana ( luni-duminica) si vei fi responsabil de:
- Preluarea si solutionarea apelurilor primite de la clientii companiei;
- Preluarea si solutionarea solicitarilor primite prin email
- Respectarea procedurii si regulilor interne privind interactiunea cu clientii companiei
- Comunicarea directa cu departamentele operationale ale companiei si firma de curierat in vederea solutionarii problemelor clientilor

Beneficii:
- Mediu de lucru dinamic, intr-o companie in plina dezvoltare
- Posibilitati reale de avansare
- Pachet salarial corelat cu experienta si performanta
- Abonament la clinica medicala
- Tichete de masa

Descrierea companiei

elefant.ro este un proiect al companiei Elefant Online SA lansat în 17 iunie 2010 cu finanțare din partea prestigiosului fond de investiții Fribourg Capital.

Am ales acest nume pentru a identifica obiectivele proiectului nostru cu elefantul. Uriaș, stabil, agil și prietenos, elefantul simbolizeaza calitățile pe care noi dorim să le cultivăm și să le arătăm clienților noștri.

elefant.ro a început prin a fi o librărie virtuală și un blog literar - BookMag oferind o experiență complexă de shopping cultural online. Intenția noastră a fost de a crea o platformă modernă, prietenoasă și accesibilă de căutare/cumpărare de carte dar și formarea unei comunități de cititori în jurul căreia să dezvoltăm un mediu pertinent de informare culturală.

În afară de cartea pe hârtie elefant.ro propune cititorilor cea mai importantă colecție de ebook în limba română, peste 3000 titluri.

Din septembrie 2013 proiectul elefant.ro s-a îmbogățit cu o nouă categorie de produse intrând cu forța-i specifică în vânzarea de fashion. La două luni de la inaugurare secțiunea de fashion devine un reper în vânzarea online de produse de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii creând premisele unei schimbări importante de atitudine a clienților și o migrare semnificativă spre cumpărarea online.

Astăzi elefant.ro este un mall virtual unde clienții pot accesa cea mai mare și apreciată librărie online din România și găsesc diverși producători din lumea modei care expun o gamă mereu sporită de produse și servicii.

Expirat
Agent Sales & Support  -  Elefant Online SA