de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 31 Iul 2006 | Reactualizat 29 Aug 2006 | Expiră 31 Aug 2006

Agent publicitate, reporter economic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Agent publicitate
Abilitate de comunicare Spirit de echipa Cunostinte PC: Word, Excel Engleza mediu- de preferat, aspect profesional - business. Abilitatea de a aplica cu strictete Procedurile de Vanzare ale firmei (veti fi instruiti in acest sens), foarte bune abilitati de comunicare si negociere (persuasiune si prezentare profesionala) Abilitati de a stabili relatii cu oameni Personalitate deschisa - se relationeaza usor cu clientii potentiali - persoane necunoscute Atitudine de vanzator, Orientat spre clienti. Identifica usor si Intelege nevoile si dorintele clientilor Personalitate puternica, Valori stabile, Dornic sa invete lucruri noi Orientat spre construirea unei cariere Foarte muncitor, rezistent la stress Are abilitatea de a-si atinge obiectivele. Om de echipa, capabil sa gaseasca solutii. Persistent. Creativ, cu initiative Dinamic, energic.

Redactor economic
- cunostinte economice
- cunostinte PC
- foarte bune abilitati de comunicare
- foarte muncitor, rezistent la stress

Descrierea jobului

Agent publicitate
Negociaza, semneaza si incaseaza contracte de la clienti .Intocmeste raport saptamanal de activitate. Racolare permanenta de clienti Realizarea targetului de vanzare alocat. Marirea numarului de clienti noi . Creeaza si dezvolta relatii cu clientii Identifica noi clienti potentiali pe piata - baze de date de clienti actuali si potentiali Isi planifica activitatea de vanzare Aduna informatii despre clientii potentiali si clientii actuali
Perioada de proba 30 zile
Salariu: comision

Redactor economic
- participare la evenimente,conferinte de presa si manifestari de interes media;
- colectarea de informatii, documentarea in vederea redactarii materialelor;
- redactarea articolelor si predarea acestora in timp util
Salariu: comision/articol

Descrierea companiei

„Reporter Economic”, primul saptamanal de informatie economica si patronala, editat de SC Blisolution Grup Soft SRL n colaborare cu Confederatia Patronala a Industriei, Serviciilor si Comertului (CPISC), apare din luna decembrie 2004 (serie noua din mai 2005), pe piata mass-media, informand publicul propriu in probleme economice generale, interne si internationale, exprimand si sustinand pozitia patronatului in probleme specifice si de interes socio-economic general.

Expirat
Agent publicitate, reporter economic  -  SC BLISOLUTION GRUP SOFT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close