Agent pază, Lăcătuș Mecanic și Inginer Mecanic

Oraș de lucru
Studii
Departamente
Salariu 2000 RON
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cerințe
1. Agent pază - muncitor necalificat sau calificat, fără experiență sau cu experiență în câmpul muncii, post valabil numai pentru punctul de lucru din Pitești!
2. Lacatuș Mecanic - Studii tehnice și / sau calificare la locul de muncă. Competențe de organizare și planificare. Persoană dinamică, preocupată de bunul mers al echipei.
Cunoștințe de operare în MS Office (Word și Excel), precum și aptitudinile de comunicare verbală și scrisă într-una din limbile germană, engleză sau italiană reprezintă un avantaj.
Disponibilitate pentru deplasări frecvente în țară și ocazionale în străinătate.
Bune abilități de comunicare și implicare pentru omogenizare și stabilitate organizațională;
Disponibil pentru o colaborare pe termen lung.
3. Inginer Mecanic - Studii tehnice și superioare. Competențe de organizare și planificare. Persoană dinamică, preocupată de bunul mers al echipei.
Aptitudini de comunicare verbală și scrisă într-una din limbile germană, engleză sau italiană. Cunoștințe de operare în MS Office (Word și Excel).
Disponibilitate pentru deplasări frecvente în țară și ocazionale în străinătate.
Bune abilități de comunicare și implicare pentru omogenizare și stabilitate organizațională;
Disponibil pentru o colaborare pe termen lung.

Descrierea jobului

1. Agent pază
Supraveghează perimetrul delimitat și hala pentru evitarea oricăror situații anormale, nedorite. Programul de lucru este în intervalul orar 14:30 - 22:30, de luni până vineri inclusiv;
2. Lăcătuș Mecanic
Împreună cu echipa desemnată, prin lucrări planificate și realizate la nivel calitativ corect, se preocupă de menținerea relațiilor de colaborare și a parteneriatelor convenite de Companie;
Se îngrijește, structurează și documentează armonios informațiile și soluțiile logice ce dovedesc execuțiile la nivelul exigentelor agreate, pentru a fi împărtășite clienților;
Reprezintă Compania întocmai și la timp, înțelege nevoile clienților, propune, susține și prezintă soluții, contribuie într-o manieră inovatoare și în conformitate cu politicile Companiei la stabilitatea și la dezvoltarea relațiilor comerciale.
​3. Inginer Mecanic
Împreună cu echipa desemnată, prin coordonarea lucrărilor planificate se îngrijește ca acestea să fie realizate la nivel calitativ corect, se preocupă de menținerea relațiilor de colaborare și a parteneriatelor convenite de Companie;
Este responsabil, structurează și documentează armonios informațiile și soluțiile logice ce dovedesc execuțiile la nivelul exigentelor agreate, pentru a fi împărtășite clienților;
Reprezintă Compania întocmai și la timp, înțelege nevoile clienților, propune, susține și prezintă soluții, contribuie într-o manieră inovatoare și în conformitate cu politicile Companiei la stabilitatea și la dezvoltarea relațiilor comerciale.
Oferta (bonusuri, beneficii).
Salariu și tichete de masă, diferite bonificații și prime.
Suport, instruiri, principii corecte, stabilitate, punctualitate și siguranță;

Descrierea companiei

Dynamic Maintenance Group a dezvoltat servicii competitive de natură mecanică, în special în domeniul mentenanței utilajelor dinamice.
Într-o manieră unică, cu deschidere la tehnologii inovative, succesul, rezultatele, competențele dovedite, portofoliul variat și bogat de lucrări, cât și de clienți, din diferite industrii, ne recomandă ca fiind un partener important și de încredere la nivel internațional, pentru colaboratori, beneficiari și personalul propriu, deopotrivă.
Dynamic Maintenance Group implementează servicii externalizate de mentenanță, realizează cu succes, întocmai și la timp, servicii de calitate în domeniul furnizării echipamentelor și a pieselor de schimb de origine, punerii în practică a proiectelor, instalării, urmăririi funcționării, întreținerii și reparării utilajelor și a echipamentelor industriale. Compania a semnat un parteneriat de service cu NETZSCH Pumpen & Systeme GmbH și astfel a devenit Exclusive Service Partner în România și Moldova.
Principalele activități dezvoltate de Dynamic Maintenance Group, sunt:
Mentenanța utilajelor dinamice;
Activități de mentenanță predictivă;
Alinieri utilaje și echipamente;
Echilibrări dinamice, inclusiv la poziția de montaj;
Activități de mecanică generală;
Execuție proiecte noi pentru instalații industriale;
Sablare uscată cu gheață carbonică;
Acoperirea suprafețelor, inclusiv prin pulverizare termică - metalizare;
Flushing, spălări chimice, dezoxidări și pasivări;
Intermedieri în comerțul cu produse / servicii;
Publicat 27 sept. 2021 Reactualizat 13 oct. 2021 Expiră 27 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos