Publicat 11 Ian 2017 | Reactualizat 11 Feb 2017 | Expiră 12 Feb 2017

Agent livrari Suceava

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii medii;
- experienta pe un post similar;
- permis de conducere categoria B;
- capacitate de asimilare rapida, respectarea termenelor limita;
- rezistenta la efort fizic;
- disponibilitate pentru program de munca prelungit.

Descrierea jobului

- livrarea produselor companiei catre clientii din zona alocata;
- incasarea debitelor de la clienti in conformitate cu facturile emise;
- intretinerea relatiilor cu clientii din portofoliul sau.

Descrierea companiei

La Fantana este cel mai important furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea pentru companii si un distribuitor major pentru Horeca de produse si echipamente pentru cafea. Din 2014 asiguram servicii integrate de apa si cafea pentru afaceri, intr-o formula completa: produse cheie si complementare, livrare, echipamente, service, igienizare si training de utilizare. Operam intr-un domeniu in care produsele noastre, apa si cafeaua, se afla intr-o relatie de durata cu utilizatorii. Intelegem deplin responsabilitatea si actionam cu toata seriozitatea pentru ca acestea sa ofere incredere.

Cu o expertiza de 17 ani in servicii B2B, La Fantana este liderul pietei de apa in sistem watercooler si purificator in Romania si in Serbia si detine cea mai importanta infrastructura logistica, cu acoperire nationala. Din 2014, compania asigura servicii integrate de apa si cafea pentru afaceri, intr-o formula completa: produse cheie si complementare, livrare, echipamente, service, igienizare si training de utilizare.

Anvergura si experienta dobandita permit companiei sa ofere servicii accesibile, intr-un mod flexibil si responsabil. La Fantana numara peste 800 de angajati în România si Serbia si 45.000 clienţi - companii, instituții și persoane fizice. 

Expirat
Agent livrari Suceava  -  La Fantana SRL