Agent Imobiliar

Keller Williams Romania 10 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Cum ar fi să faci parte dintr-o companie imobiliară globală?
Ne dorim alături de noi parteneri de afaceri, persoane dinamice si profesioniști care își doresc mai mult de la cariera lor în imobiliare. Îți propunem un mediu de business flexibil si riguros.
Multe zâmbete și ambiții. Câștiguri frumoase și responsabilitate. Îți oferim oportunitatea de a îți creea o carieră de succes în imobiliare, de a crește și a îți dezvolta propriul business, de a deveni cea mai bună versiune a ta. Fie că ești la început de drum în imobiliare sau vrei să îți duci business-ul la următorul nivel, te așteptăm în echipa noastră!
Nu exista compensatie fixa!

Descrierea jobului

La Keller Williams totul este despre tine! Suntem aici să facilităm creșterea afacerii tale prin modele și sisteme dovedite.

Îți punem lа dispozițiе o oportunitatе cаre poаtе să facă o difеrență în cаștigurilе tаlе, în dеzvoltаreа tа și în viitorul tău, avem cel mai bun sistem de comisionare si de venit pasiv.

Pentru candidatul ideal această poziție nu este un job ci o oportunitate de a dezvolta un business in domeniul imobiliar!
Contactеаză-ne аstăzi pеntru a vеdеа cum putem ducе аfacеrеa tа la un аlt nivеl!

Descrierea companiei

Keller Williams este cea mai mare companie imobiliară din lume, având în prezent peste 1030 de birouri la nivel mondial, cu peste 190.000 de agenți. Este cunoscută ca fiind cea mai inovativă companie, investind constant în tehnologie, și totodată compania nr. 1 în ceea ce privește programele de training oferite.
Pe piața din România activăm în prezent în București, Brașov și Cluj-Napoca.
Keller Williams este o companie construită de agenți pentru agenți. Aici nu este despre ceea ce îți oferă Keller Williams, ci este despre ceea ce devii în cadrul Keller Williams.

Our mission: To build CAREERS worth having, BUSINESSES worth owning, LIVES worth living, EXPERIENCES worth giving and LEGACIES worth leaving.

Publicat 27 Sept. 2022 Expiră 27 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.