Publicat 05 Ian 2021 | Expiră 05 Feb 2021

Agent imobiliar

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Doresti sa devii #agent #imobiliar la Gaminvest?

Echipa Gaminvest are nevoie dе un agent imobiliar abil, potrivit pentru a mentine si imbunatati performantele agentiei. Daca ai abilitati dе vanzare, negociere si dе comunicare excelente, si doresti sa ai propriult tau PFA, trimite-ne un „Curriculum Vitae”!
#IMPORTANT!
Vei facе castiguri doar pе bаza de #COMISION!

Descrierea jobului

#Avantajеlе dе а lucrа imprеuna cu noi sunt:
- Tе аjutam sa iti infiintеzi propiul PFA (0 costuri dе infiintаrе);
- Iti punem la dispozitie o baza de date, tu doar sa ii contactezi!;
- Contabilitate gratuita;
- Iti oferim training gratuit timp de o luna;
- Masina de serviciu, smartphone, laptop;
- Coach personal;
- Suport juridic pentru clienti;
- Publicitate gratuita.

#Atributiile tale vor fi:
- Prospectarea pietii;
- Identificarea nevoilor clientului si propunerea celor mai bune solutii;
- Promovarea serviciilor si imaginii companiei pentru potentialii clienti;
- Intermedierea tranzactiilor imobiliare;
- Dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Descrierea companiei


Compania GAMINVEST Romania, cu sediul în Oradea, Bihor, prestează variate servicii pentru companiile care fac afaceri în Romania, oferindu-le oportunități de dezvoltare, atât la nivel de start-up afacere, pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și la nivel de investiții și dezvoltare pentru companiile mari.

Prin serviciile noastre de consultanță și înființări firme, imobiliare, oferim posibilități de investiții în România și dezvoltare a afacerii. Deasemenea oferim suportul financiar-contabil prin biroul de contabilitate din Oradea iar prin campaniile dezvoltate în sectorul business și marketing oferim bază în dezvoltarea afacerii de orice tip în Romania.

Totodată dispunem de un generos portofoliu de oferte imobiliare din piata romanească, oferind dezvoltatorilor și investitorilor optiuni și idei de afaceri, investiții la pachet cu asistență și consultanță business, intermedieri vânzări și închirieri imobilare.

Pe scurt, pachetul nostru de servicii vine în întampinarea tuturor nevoilor unui client, bazat pe un concept European modern, ce are la baza complexitatea serviciilor, indiferent de stadiul în care se află investiția. Ne recomandă cei peste 10 ani de experiență pe piață din Romania, fiind capabili în momentul de față să oferim serviciile mai sus enuntate, la un nivel de prestație exigent și profesional.

Expirat
Agent imobiliar  -  SC Gaminvest SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close