Publicat 07 Ian 2019 | Expiră 07 Feb 2019

Agent Imobiliar - Real Estate Agent

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam consilier imobiliar, agent teren si birou, cu castiguri ofertante bazate pe comision atractiv. Se ofera training, portofoliu de start, telefon, birou, etc.

Cerinte:
- Experienta minima in domeniul intermedierilor imobiliare, recrutare personal, vanzari sau marketing, asigurari sau alte domenii.
- Aptitudini organizationale, aptitudini de comunicare, tehnici de negociere, cunostinte minime in imobiliare, dinamism, diplomatie, disciplina.
- limbi: engleza reprezinta un avantaj
- Operare PC si alte dispozitive

Descrierea jobului

Atributii:
- Cercetarea si prospectarea pietei, preluare oferte noi, preluare cereri imobiliare
- Realizarea de vizite cu clientii, realizare inchirieri, vanzari-cumparari
- Inregistrarea ofertelor;

Descrierea companiei

PAVILION INTERMED - este o companie imobiliara ce a luat nastere in anul 2010 si se afla in plina ascensiune pe piata imobiliara din Romania. Compania are sediul in Bucuresti si dispune de o echipa dinamica de agenti ce sunt mereu la dispozitia clientilor. Compania noastra se ocupa de tranzactii imobiliare ce includ : vanzari de terenuri pentru construirea cladirilor de birouri sau apartamente - gasirea de cumparatori pentru vile aflate in zone rezidentiale si in cartiere recent construite - obtinerea de contracte de inchiriere a spatiilor comerciale - vanzari de apartamente, garsoniere, cladiri de birouri in Bucuresti si alte judete din tara. Avand in vedere diversitatea proprietatilor pe care Compania Pavilion Intermed le gestioneaza, puteti fi siguri ca apeland la serviciile noastre de consultanta, intermediere si reprezentare exclusiva veti gasi proprietatile de care aveti nevoie. Va asteptam cu drag sa apelati la serviciile noastre!

Expirat
Agent Imobiliar - Real Estate Agent  -  Pavilion Intermed

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close