Publicat 15 Mar 2020 | Reactualizat 31 Mar 2020 | Expiră 15 Apr 2020

Agent imobiliar, manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana inteligenta, pasionata si cu experienta ori doar pasionata de domeniul imobiliar, cu dorinta de a deveni intr-un viitor apropiat, partener sau detinator al propriei afaceri in acest domeniu. Daca detii deja un PFA / SRL in domeniu si doresti o dezvoltare printr-un parteneriat de tip win-win esti de asemenea candidatul ideal.

Descrierea jobului

Se implica in vanzarea proprietatilor imobiliare din portofoliul actual pe care il detine firma, preia si analizeaza nevoile clientilor firmei, potentiali cumparatori, creste si gestioneaza portofoliu de proprietati la vanzare. Firma ofera toata logistica necesara tranzactionarilor imobiliare, odata cu identificarea nevoilor clientului si negocierea pretului, alti colegi ar putea prelua si finaliza tranzactia imobiliara. Asiguram specializare in domeniul vanzarilor precum si in vederea preluarii pe viitor a unor atributiuni administrative ce tine de firma, intocmire/administrare contracte, notiuni de contabilitate primara, supervizarea altor activitati si angajati. Odata cu dobandirea unui nivel de pregatire, titularul postului va avea posibilitatea sa devina partener in firma sau detinator al propriei firme de imobiliare in parteneriat cu noi si nu numai. Beneficiile colaborarii se vor discuta in particular.

Descrierea companiei

Companie infiintata in 2001 cu activitate in domeniul constructiilor, dezvoltare imobiliara precum si consultanta in diverse alte domenii, materiale si sisteme in constructii, vanzari imobiliare, trainining engleza / germana. Parte a grupuilui de firme active in domeniu, Matisso&CO srl; Matisso Imoprest srl...

Expirat
Agent imobiliar, manager  -  sc matisso co srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close