Publicat 30 Oct 2008 | Reactualizat 28 Nov 2008 | Expiră 30 Nov 2008

agent imobiliar / asistent imobiliar

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

persoana dinamica, cu initiativa, sociabila, comunicativa, cu putere de convingere

Descrierea jobului

sarcini specifice unei agentii imobiliare

Descrierea companiei

Agentie imobiliara cu sediul in Bucuresti pune la dispozitia clientilor sai servicii de calitate cu un personal pe masura care stie sa pastreze o stransa legatura cu acestia.

Agentia noastra se vrea in topul celor mai importante agentii imobiliare din Bucuresti, capatand o experinta in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai.

Obiectivul principal este reprezentat de abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor corporativi, institutionali sau privati, pastrand o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Agentia desfasoara activitati de vanzare/cumparare si inchiriere de imobile , terenuri, spatii comerciale si industriale, birouri in Bucuresti.

Pachetul de servicii oferit este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. Chiar daca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, agentia ofera servicii imobiliare integrate care cuprind analiza de piata, evaluarea proprietatii, coordonarea juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, analiza de risc, planificare strategica si asistenta in negociere.

Expirat
agent imobiliar / asistent imobiliar  -  rom investements team

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close